Ostalo je još malo slobodnih mesta na najtraženijim studijama informacionih tehnologija. Prijavite se na vreme!

Otvoren je drugi upisni rok za generaciju 2021/22. na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS.

ITS je već dugo najtraženija škola u kojoj se obrazuju budući IT lideri, pa je već nakon prvog upisnog roka ostalo veoma malo slobodnih mesta. Ako želite da osigurate svoje mesto, potrebno je da reagujete odmah.

Šta treba da uradite?

Izaberite jedan od studijskih programa i paket studija koji odgovara vašim potrebama.

Ovi programi garantuju vam stručnost u najtraženijim zanimanjima današnjice, primenjiva i praktična znanja, uz diplomu akreditovanu od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije:

Kako i kada se polaže prijemni?

Za sva preostala mesta na ITS-u održaće se onlajn-testiranje znanja.

Test sadrži osnovna pitanja iz oblasti matematike (ili dizajna, ukoliko upisujete studijski program Računarska multimedija), računarskih tehnologija i engleskog jezika i predstavlja procenu vašeg trenutnog znanja.

Kako da konkurišete?

Možete konkurisati na veoma jednostavan način: sada, odmah, preko sajta ITS-a. Bitno je da požurite jer je slobodnih mesta ostalo jako malo.

Posetite its.edu.rs/upis/prijava i popunite onlajn obrazac za prijavu.

Nakon prijave sa vama će kontaktirati savetnik iz Studentske službe ITS-a i uputiti vas u dalju proceduru upisa.

Kako će se odvijati nastava od oktobra?

Iako još uvek nije odlučeno kako će od oktobra izgledati nastava na fakultetima, ITS je odavno u potpunosti pripremljen za nastavu u uslovima COVID-19 pandemije.

Preduzeli smo sve mere zaštite studenata, profesora i osoblja u prostorijama škole, a zahvaljujući naprednoj platformi za softverski podržano učenje, koju naši studenti već godinama koriste kao dodatni resurs za sticanje znanja, ITS je spreman da pređe na onlajn-nastavu ukoliko za to bude bilo potrebe.

ITS ima potpuno razvijenu infrastrukturu, kao i iskusne nastavnike i saradnike za onlajn-nastavu.

Pritom, onlajn-nastava na ITS-u, za razliku od one na mnogim drugim visokoškolskim ustanovama, podrazumeva uživo praćenje predavanja, vežbi i konsultacija putem Full HD Live streama i odloženo gledanje iz video-arhive, pristup nastavnim materijalima (udžbenicima, skriptima, zbirkama, praktikumima itd.) u elektronskoj formi, onlajn-testove za proveru stečenog znanja, komunikaciju sa profesorima i kolegama i još mnogo toga.

Studentima ITS-a na raspolaganju su i iOS i Android aplikacije, preko kojih u svakom trenutku mogu pristupiti ITS platformi za onlajn-učenje, gde god da se nalaze.

Zašto da izaberete ITS?

Budući IT stručnjaci od samog osnivanja prepoznaju Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS kao najbolji izbor za svoje školovanje. ITS pruža najbolje uslove za učenje i rad na realnim IT projektima, a studenti kroz edukaciju koja prati najnovije trendove stiču znanja koja će im pružiti siguran posao i uspešnu karijeru.

Da li i vi želite da budete među njima?

Imate pitanja? Za detaljne informacije pozovite 011/40-11-216 od 9 do 17h ili pišite na mejl-adresu: upis@its.edu.rs.