Biljana Bajac rođena je 1990. godine u Ljubljani. Diplomirala je 2013. godine na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, na odseku Grafičko inženjerstvo i dizajn. Master akademske studije završila je na istom fakultetu 2015. godine, odbranivši master rad iz oblasti veb dizajna pod nazivom „Izrada prilagodljivog sajta pomoću YAML4 CSS biblioteke”. Stekavši zvanje master inženjera grafičkog inženjerstva i dizajna, 2015. godine uručena joj je diploma za najboljeg studenta promocije istoimenog smera na Fakultetu tehničkih nauka, u Novom Sadu.

Tokom studija učestvovala je na konkursima i izlagala radove iz oblasti grafičkog dizajna i fotografije na više grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Od 2015. aktivno se bavi oslikavanjem svile i svoje unikatne ručne radove promoviše i izlaže na sajmovima rukotvorina. Bavila se volonterskim radom i učestvovala na projektima za očuvanje i zaštitu životne sredine u okviru kojih je putem promovisanja njihovih sadržaja, stekla veštine u oblasti marketinga društvenih medija (SMM). Sarađivala je i radila na projektima iz grafičkog i veb dizajna za domaće i strane kompanije.

Njeno profesionalno interesovanje usmereno je ka digitalnim medijima, oblastima grafičkog i veb dizajna, i internet marketingu.