Završio srednju školu Primenjenih umetnosti u Šapcu. Diplomirao na fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu na smeru Primenjeno vajarstvo 2012. godine. Master studije završio 2013. godine na fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu na smeru Primenjeno vajarstvo na temu rada – Skulptura u urbanom prostoru.

Već po završetku osnovne škole, 2004. godine, osvaja prvo mesto na Izložbi umetnosti, nauke i kulture u Sava Centru i tako stiče pravo na samostalnu izložbu u Kulturnom Centru u Šapcu, iste godine.

Nakon ove izložbe počinju naredna izlaganja njegovih skulptura kako u zemlji tako i u inostranstvu. Učestvuje na izložbi portreta u Šapcu i osvaja prvu nagradu. Zatim učestvuje na Međunarodnoj izložbi minijatura u Gornjem Milanovcu. Naredne godine odlazi u Firencu na razmenu studenata i učestvuje u „Outside project“ na izlozbi portreta. 2012. godine na Platou Filozofskog fakulteta učestvuje u projektu „10 od mermera“ i izlaže skulpturu velikog formata u kamenu. Skulptura kasnije dobija svoju trajnu postavku u Kompaniji „Nelt“u Dobanovcima. Ova skulptura je prva u nizu od šest postavljenih skulptura velikog formata u javnim prostorima u tri države i pet gradova. Zatim svoje skulpture od kamena i drveta izlaže u Muzeju primenjenih umetnosti u Beogradu, Muzeju grada Novog Sada, Galeriji likovnih umetnosti u Knez Mihajlovoj, Master izložba u Domu omladine u Beogradu, izložba arhitekture u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.

Prva iskustva u prosveti stekao je u dve osnovne škole kao nastavnik likovne kulture, zatim nastavlja u srednjoj školi takođe kao nastavnik likovne kulture i stručnog predmeta estetsko oblikovanje. Održao je i niz predavanja na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu na predmetu Parametarsko modeliranje. Učestvovao u komisiji škole Primenjenih umetnosti u Šapcu na prijemnom ispitu iz vajarstva.