Značaj celoživotnog obrazovanja i usavršavanja je nemerljiv.

To je glavna odrednica obrazovne televizije eduTV, prve neprofitne edukativne TV stanice u regionu – da kroz svoj program i sadržaj podstakne gledaoce na konstantnu edukaciju.

its_edutv
Program eduTV-a je usmeren ka mladima, ali i drugima koji žele da prošire i usavrše svoja znanja i veštine. Primarni cilj eduTV-a jeste da edukuje i podstakne na učenje i lično usavršavanje, ali na zabavan i interesantan način. Cilj ovako osmišljene televizije jeste da postane deo svakodnevice savremenog gledaoca koji bira šta i kada želi da gleda; gledaoca koji želi da proširuje svoja znanja i dok se opušta uz TV program.
Usmerena je na ljude koji cene svoje vreme i pažljivo biraju na šta će ga potrošiti. Teme kojima se bavi eduTV i način na koji to radi uvešće vas u novu eru televizije.
eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača ITS-a, pa svi naši studenti putem mobilne aplikacije mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine.

eduTV – zanimljiv i zabavan edukativni kanal

Na eduTV-u možete pratiti edukativni sadržaj isporučen na zabavan, a opet edukativan način. U emisijama koje su osmišljene sa puno pažnje i u kojima se obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nešto novo i korisno, ali i da dobijete inspiraciju i ideje za lični razvoj i usavršavanje.
eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije, biznisa, kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Nađite svoju eduTV emisiju

Za zanimljive teme iz polja obrazovanja i nauke tu su emisije „Space Show”,„Super nauka”, „Veliki umovi” i „Edukacija”. Ukoliko želite da započnete karijeru, upustite se u preduzetništvo ili napredujete na poslu, eduTV će biti vaš savetnik kroz emisije „How To” i „eduKARIJERA”.
Zanimljive priče o najuspešnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su za psihologiju rezervisane emisije „Psihološki ugao” i „Mape uma”. „Tema nedelje” je emisija koja obrađuje društvene teme kao što su dualno obrazovanje, usvajanje dece, privatno školstvo i mnoge druge, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti. Savete koji se odnose na zdravlje, negu duha i tela ili ishranu moći ćete da čujete u emisijama „Body&Soul”, „Gastro bukvar” i „Saveti za vas”.
Ovo je samo deo onoga što vas očekuje na eduTV-u, zato iskoristite sjajnu priliku da pratite program ove edukativne televizije – jer očekuju vas brojna iznenađenja!