Imate dobru IT ideju?
ITS i ICT Hub će vam pomoći da je pretvorite u uspešan biznis!

Realizujte svoj IT projekat i pokrenite uspešan biznis uz profesionalnu pomoć. Okružite se ljudima koji će vas inspirisati da napredujete.
Studenti Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, zahvaljujući saradnji sa ICT Hub biznis inkubatorom, imaju jedinstvenu mogućnost da iskoriste podršku i resurse koje ICT Hub pruža, pokrenu svoj projekat i razviju sopstveni IT biznis uz našu pomoć.

ICT

Ukoliko ste razvili dobru ideju za IT projekat i razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, ICT Hub je pravo mesto za vas – mesto gde ćete dobiti konkretnu podršku za osnivanje i razvoj sopstvene IT kompanije.

Šta je ICT Hub?

ICT Hub je biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije koji je stvoren sa misijom da olakša razvoj tehnološkog preduzetništva u našoj zajednici i podstakne one koji su na početku da brže i lakše realizuju svoje ideje.
U ICT Hubu imate kompletnu logističku i tehničku podršku za rad, i još mnogo toga više: mentorsku pomoć i edukaciju, biznis treninge i predavanja iskusnih stručnjaka, kako iz domena startapa tako i tradicionalnog biznisa, koji će sa vama podeliti svoja iskustva i znanja, ali i pomoći u realizaciji vaših projekata. Saznajte više o ICT Hub biznis inkubatoru.

Najsavremeniji prostor za rad

Hi-tech prostor ICT Huba se nalazi u Naučno-tehnološkom parku „Zvezdara” u Beogradu i sastoji se od 40 mesta za rad, dva conference rooma, relax sobe sa golf terenom i prostora za razmenu i zajednički rad. Sve to vam je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Iskoristite svoje znanje sa ITS-a i pokrenite sopstveni biznis

Saradnja sa ICT Hubom studentima Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS omogućava da pokrenu svoj projekat i razviju sopstveni IT biznis uz podršku iskusnih stručnjaka.
Kao stanari ICT Huba bićete u prilici da upoznate ljude sa kojima ćete moći da razmenite iskustva, sklopite nova partnerstva, pokrenete zajedničke projekte i stvarate nove poslovne prilike. Razmišljajte o svojim IT projektima i tražite nove ideje.

Prijave za ICT Hub se otvaraju uskoro!