Vaše studije počinju ovde

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije školuje buduće inženjere. Akreditacija koju nam je izdalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije svedoči o visokom kvalitetu nastavnika i saradnika, nastavnog procesa, prostora i laboratorijskih kapaciteta. Naši diplomirani studenti svojim karijerama dodatno potvrđuju naš kvalitet. Posebno ističemo jedinstvenu priliku da Vaše studentske dane provodite u idelanom ambijentu za buduće inženjere – tehnološkom centru kompanije Comtrade. Naša vizija: najbolja teorija i najsavremenija praksa, svoje ostvarenje ima upravo u partnerstvu sa liderom u oblasti informacionih tehnologija – kompanijom Comtrade.

Ako se prijavite sada, pored sniženih cena školarine, BESPLATNO dobijate i paket koji obuhvata polaganje prijemnog ispita u junu i materijal za pripremu, u vrednosti od 50 EUR.

Za prijavljivanje na ITS, popunite podatke u nastavku. Kada ostavite Vaše podatke, kontaktiraće Vas naš savetnik iz Studentske službe.

Za sve detalje stojimo na raspolaganju i radujemo se Vašem pozivu. Naš telefonski kontakt je: +381 (0)11 4011 216 i +381 (0)11 7856 116, radnim danima od 09 do 17 časova.

Podaci o studentu:
Ime i prezime
E-mail
JMBG
Adresa
Grad
Poštanski broj
Država
Kontakt telefon

Izaberite program:

 
 
 
 
 

Izaberite paket studija:

Izaberite način plaćanja: