ITS košarkaški klub

Pored interesovanja za IT, naši studenti su i uspešni sportisti. Veliko nam je zadovoljstvo da podržavamo sve njihove vannastavne aktivnosti i omogućimo im da se takmiče u raznim sportovima.

Sa ponosom vam predstavljamo košarkaški tim Visoke škole strukovnih studija za IT (ITS).

Košarkaškom timu studenata na raspolaganju su svi uslovi da razviju svoje sposobnosti i postignu sjajne rezultate. Košarkaši ITS-a imaju svoj grb, specijalno dizajnirane dresove, vredno treniraju svake nedelje i sa nestrpljenjem očekuju nove utakmice, turnire i takmičenja, na kojima će dati svoj maksimum i pokazati koliko su budući IT inženjeri dobri i u košarci. Zajedno u nove pobede!


Pogledaj tim
10.12.2016

peharKK ITS - Vojna akademija 42:41


U utakmici četvrtog kola naš tim zabelezio je treću pobedu u okviru prve lige studenata u organizaciji USSB. Utakmica koja je bila neizvesna do poslednje sekunde. Naši momci su se borili i nisu posustali do samog kraja. Pobednika je odlučio jedan sut i to sekund pre kraja meča. Naš tim je iskoristio šansu koja mu se ukazala i dosao do velike pobede. Ovom pobedom naš tim se plasiraso u 1/4 finale ovog takmičenja. Utakmica koju su naši studenti odigrali bila je sigurno najbolja do sada u svim aspektima igre.


19.11.2016

peharITS - Pravni fakultet UNION 58: 34


Ubedljiva pobeda košarkaša KK ITS-a u drugom kolu studentske lige Beograda. Jedina neizvesnost vidjena je u prvoj četvrtini utakmice kada je u jednom trenutku ekipa Pravnog fakulteta povela 8:7. Nakom toga naš tim je preuzeo inicijativu i već sledeću četvrtinu ubedljivo dobio 21:1. Već tada se videlo da će naš tim sa ubedljivom pobedom završiti ovaj meč. Do samog kraja igrala se čvrsta odbrana kao i kontra-napad koji je na ovoj utakmici odlično funkcionisao. Sve čestitke našim studentima!


06.11.2016

ITS - Visoka poslovna škola 32:47


Naš košarkaski tim nije uspeo da zabelezi pobedu u prvom kolu Univerzitetske lige Beograda. I pored izuzetnog zalaganja i truda pobedu je odnela ekipa Visoke poslovne škole. Naš tim ove godine nastupa u A grupi sa timovima: Filozofskog fakulteta, Vojne akademije, Pravnog fakulteta UNION, Beogradske poslovne škole, ITS.


10.04.2016

Biološki fakultet - ITS 46:51


Ekipa ITS-a odigrala je i poslednju utakmicu u ovoj sezoni protiv izuzetno dobre i iskusne ekipe biološkog fakulteta.Ovu sezonu na naš tim zavrsava sa skorom 4 pobede i 2 poraza, a pre svega smo ponosni na to sto smo pohvaljeni od strane saveza za univerzitetski sport za izuzetnu organizaciju i fer plej. Čestitke svim igračima na borbi i zalaganju!


27.03.2016

ITS- Saobraćajni fakultet 46:52


Utakmica petog kola univerzitetske lige odigrana je nedelju u 21h u SC Žarkovo. Nakon četiri uzastopne pobede naša ekipa doživela je i prvi poraz ove gdine u ovo takmičenju. Rezultat utakmice 46:52 u koris ekipe Saobraćajnog fakulteta.I pored ovog poraza naša ekipa se kao drugoplasirana iz grupe plasirala u sledeći krug tamičenja za plasman u prvu ligu. Žreb za 1/8 finala biće održan u sredu 30.03.2016 u 16h u prostorijama USSB-a.


20.03.2016

peharITS - Farmaceutski fakultet 48:33


U nedelju je odigrano IV kolo studentske lige. Ekipa ITS-a sastala se sa Farmaceutskim fakultetom i zabelezila cetvrtu pobedu u isto toliko odigranih meceva. Nasi momci su utakmicu otvorili sjajno i odmah na startu poveli sa 7 poena razlike. Do kraja utakmice uspeli smo da odrzavamo tu prednost uz manje padove u igri ali je na kraju zabelezena ubedljiva pobeda. Cestitke nasim igracima na sjajno odigranoj utakmici !


12.03.2016

peharITS - Stomatološki fakultet 36:33


U trećem kolu naš tim sastao se sa Stomatološkim fakultetom. Utakmica je odigrana u SC Žarkovo u 22h. Prve dve četvrtine bile su jako teske sa dosta faulova i presečenih lopti ,a na prvi odmor otišlo se sa nerešenim rezultatom. 22-22. Druge dve četvrtine pripale su naše timu. Razalog za to bila je "duža klupa" i veliki broj rotacija koje su našoj ekipi dale svežinu da meč privede kraju i zabeleži još jednu pobedu u nizu.


20.02.2016

peharITS - Visoka železnička škola 52:22


Prva četvrtina završila se rezultatom 14:14. Početak utakmice bio je nešto nervozniji sa naše strane ali uspeli smo da stabilizujemo igru i da zabeležimo ubedljivu pobedu na startu ovog takmičenja. Sve čestitke našim košarkašima.


28.3.2015.

peharITS - BIOLOŠKI FAKULTET 38:24


7.3.2015.

peharITS - ŠUMARSKI FAKULTET 55:41

 • img
  Nikola
  Petrović

  197 cm
  krilo

 • img
  Nemanja
  Jovanović

  193 cm
  bek-krilo

 • img
  David
  Kai Melank

  186 cm
  Bek

 • img
  Aleksa
  Mikić

  196 cm
  Bek-krilo

 • img
  Stefan
  Stojadinović

  182 cm
  Plej-bek suter

 • img
  Nikola
  FIZEŠAN

  182 cm
  Plej

 • img
  Miloš
  MIJUŠKOVIĆ

  200 cm
  Bek-krilni centar

 • img
  Djordje
  Bjelobaba

  203 cm
  krilni centar

 • img
  Srđan Spasojević

  197 cm
  Krilni centar

 • img
  Dimitrije
  Stanić

  190 cm
  Bek

 • img
  Marko
  MIJUŠKOVIĆ

  202 cm
  Krilni centar-centar

 • img
  Tomić
  Luka

  188 cm
  Bek

 • img
  Igor
  Bjelica

  198 cm
  Krilo-krilni centar

 • img
  Crnobrnja
  Lazar

  186 cm
  Bek

 • img
  Aleksandar
  Djaković

  185 cm
  Bek

 • img
  Nikola
  Nikoloski

  195 cm
  krilo-krilni centar

 • img
  Nikola
  Stevanović

  189 cm
  Bek krilo

 • img
  Vladimir
  Miljković

  Koordinator tima