COMTRADE ITS
CAMPUS DAY

SUBOTA, 6. APRIL, OD 11 ČASOVA

SAVSKI NASIP 7, NOVI BEOGRAD

DOBRO DOŠLI U COMTRADE CAMPUS, EPICENTAR NAJTRAŽENIJIH STUDIJA U IT INDUSTRIJI!

Srednjoškolci, Visoka škola za IT – ITS, smeštena u inspirativnom okruženju Comtrade kompanije, otvara vam svoja vrata i organizuje otvoreni dan – Comtrade ITS Campus Day – koji će se održati u subotu, 6. aprila, sa početkom u 11 časova.

 

To će biti odlična prilika da se upoznate sa ovim jedinstvenim IT studijama i kroz zanimljiva predavanja i obilaske zakoračite u IT svet. Učešće je besplatno, samo je broj mesta ograničen, zbog čega je važno da se prijavite na vreme!

YOUR SUCCESSFUL IT FUTURE BEGINS HERE:

START WITH ITS CAMPUS DAY

Ako ste maturant srednje škole koji voli tehnologiju, sa posebnom strašću prati novitete u IT svetu, impresioniraju ga veštačka inteligencija, razvoj softvera i veb-dizajn, vaš put ka uspešnoj IT karijeri može početi baš ovde, na ITS-u – najtraženijim IT studijama u regionu.

 

Comtrade jedinstveni obrazovni kampus pruža više od klasičnog obrazovanja, a to ćete najbolje moći da vidite na Comtrade ITS Campus Day-u, kada ćete imati priliku da besplatno učestvujete u zanimljivim radionicama, da iz prve ruke saznate o najnovijim tehnološkim dostignućima i da izgradite temelje vaše buduće profesionalne mreže.

 

Ne propustite priliku da se sretnete sa Comtrade inženjerima, da čujete inspirativne priče ITS alumnista i saznate sve što vas je možda zanimalo o studiranju na ITS-u.

DOBRODOŠLICA I REGISTRACIJA UČESNIKA UZ JUTARNJI KOKTEL

Dobrodošlica na Comtrade ITS Campus Day počinje uz jutarnji koktel, gde učesnici mogu da se upoznaju u opuštenoj atmosferi. Ovo je idealna prilika za razmenu prvih utisaka, upoznavanje sa kolegama i uspostavljanje novih profesionalnih veza dok uživate u osvežavajućim napicima. Očekuje vas početak pun energije i inspiracije, kao uvod u dan pun novih poznanstava i saznanja.

UVODNO PREDAVANJE I PREDSTAVLJANJE ITS-A

Uvodno predavanje na Comtrade ITS Campus Day-u služi kao prozor u svet informacionih tehnologija koji ITS nudi. Ovo predstavljanje pruža uvid u ključne programe i inovativne metode učenja koje karakterišu ITS. Učesnici će dobiti detaljan pregled edukativnih mogućnosti, projekata i beneficija, te ćete moći da sagledate kako ITS može oblikovati vašu profesionalnu budućnost. Ovo je ujedno i idealna šansa za postavljanje pitanja i razumevanje zašto je baš ITS lider u oblasti IT obrazovanja.

PREDSTAVLJANJE STUDIJSKIH PROGRAMA

Predstavljanje studijskih programa na Comtrade ITS Campus Day-u nudi detaljan uvid u raznovrsne obrazovne puteve dostupne na ITS-u. Učesnici će biti upoznati s različitim studijskim programima, uključujući specifičnosti, ciljeve i ishode svakog kursa. Ova sesija vam omogućava da kao budući studenti dublje istražite kako svaki program može zadovoljiti vaše stručne ambicije i kako se kurikulumi prilagođavaju trenutnim i budućim tržišnim trendovima u IT sektoru. To je prilika da direktno razgovarate s predavačima i sadašnjim studentima, steknete prave informacije iz prve ruke i lakše odaberete put koji odgovara vašim karijernim ciljevima.

INTERAKTIVNI OBILAZAK KAMPUSA I UPOZNAVANJE SA COMTRADE-OM

Interaktivni obilazak kampusa na Comtrade ITS Campus Day-u nudi učesnicima jedinstvenu priliku da izbliza dožive dinamično okruženje Comtrade-a iz perspektive studenta. Tokom obilaska, upoznaćete se sa ključnim lokacijama, učionicama, laboratorijama i radnim prostorima i doživeti atmosferu koja podstiče inovativno razmišljanje i učenje. Ovo je savršena prilika da spoznate resurse i tehnologije dostupne studentima i bolje razumete kako Comtrade podstiče praktično učenje i profesionalni razvoj kroz napredan ITS kampus.

ZANIMLJIVA PREDAVANJA I RADIONICE

Na Comtrade ITS Campus Day-u učesnici će imati priliku da se aktivno uključe u radionice na dve zanimljive teme:
BIG DATA REVOLUCIJA i MATEMATIKA NA ZABAVAN NAČIN. U prvoj profesor Simović otkriva kako eksponencijalni razvoj digitalnog univerzuma utiče na transformaciju čovečanstva velikim promenama koje su u toku i još većim promenama koje tek dolaze, dok nam u drugoj profesor Anić pokazuje kako se matematički koncepti mogu primeniti u igri i svakodnevnim situacijama. Ove sesije nude praktične demonstracije, interaktivnu diskusiju i priliku za učesnike da prodube svoje znanje i razumevanje ovih ključnih oblasti, ali i da svojim očima vide kako izgleda pristup nastavi na ITS-u.

ZAVRŠNA CEREMONIJA: NEFORMALNI RAZGOVORI SA COMTRADE IT INŽENJERIMA I ALUMNISTIMA ITS-A

Na završnoj ceremoniji Comtrade ITS Campus Day-a učesnici će uz koktel moći neformalno da porazgovaraju sa Comtrade IT inženjerima, ali sa studentima i alumnistima ITS-a, od kojih mogu dobiti informacije o studijama. Ovo druženje pruža izvanrednu priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i iskustava, kao i za uspostavljanje potencijalnih profesionalnih veza. Takođe, biće održana dodela priznanja učesnicima za njihovo angažovanje i doprinos događaju. Ovo je trenutak za sumiranje utisaka, kao i za dobijanje odgovora na poslednje nedoumice.

ŠTA VAS OČEKUJE NA IT CAMPUS DAY-U?

» Prvi korak ka vašoj uspešnoj IT karijeri
» Zanimljive IT radionice i predavanja
» Upoznavanje sa radom ITS-a i uvid u studijske programe
» Upoznavanje sa budućim kolegama, sadašnjim studentima i alumnistima ITS-a
» Informacije iz prve ruke kako izgleda studiranje u Comtrade kampusu
» Upoznavanje sa profesorima i upravom ITS-a
» Zanimljiv i ispunjen dan kao prvi korak ka vašoj budućoj karijeri
» Upoznavanje sa mogućnostima zaposlenja u IT industriji
» Dodatni popust na već snižene cene školarina
» Mogućnost da saznate sve što vas zanima

OD LJUBAVI PREMA RAČUNARIMA DO PERSPEKTIVNOG ZANIMANJA IT INŽENJERA

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS iz godine u godinu dokazuje da je najbolji izbor kada su IT studije u pitanju.

ITS pruža mogućnost studentima da uče u najmodernije opremljenim prostorijama, koriste najnovije računare i usvajaju aktuelna znanja direktno od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, primenjujući naučeno na realnim projektima.

 

Izaberite jedan od studijskih programa i paket studija koji odgovara vašim potrebama:

Zašto je ITS najbolji izbor

Praksa na realnim projektima

PRAKTIČNA I ODMAH PRIMENLJIVA ZNANJA

BOGATE VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

NAJMODERNIJI USLOVI ŠKOLOVANJA

MENTORSKI RAD I POSVEĆENI PROFESORI

NAJTRAŽENIJI OBRAZOVNI PROGRAMI

ONLAJN PLATFORMA ZA UČENJE

RAZVIJANJE INDIVIDUALNOSTI SVAKOG UČENIKA

Školovanje u ComTrade tehnološkom centru

MEĐUNARODNO PRIZNATE DIPLOME I SERTIFIKATI

PRVI E-SPORTS KLUB U REGIONU

DOŽIVOTNA GARANCIJA ZNANJA

PRIJAVITE SE I OBEZBEDITE MESTO NA VREME

KAO UČESNIK COMTRADE CAMPUS DAY-A DOBIJATE I DODATNI POPUST NA VEĆ SNIŽENE CENE ŠKOLOVANJA

Za buduće studente ovo je savršena šansa da se upoznaju sa svojim budućim kolegama i steknu pravi utisak o životu i učenju na Comtrade kampusu, ali i da ostvare mogućnost na dodatni popust na već snižene cene. Pozivamo srednjoškolce koji teže karijeri u IT industriji, ali i njihove roditelje ili prijatelje da se upoznaju sa obrazovanjem u inspirativnom okruženju koje stvara buduće stručnjake najtraženije industrije.

Prijava je besplatna, ali je broj mesta ograničen. Prijavite se na vreme! Očekujemo vas!

 

KOLIKO JOŠ DO ZATVARANJA PRIJAVA?

2024/04/06 11:00:00