ZAPOČNITE GODINU NAJBOLJOM ODLUKOM

ITS i ITHS vam poklanjaju vaučer od 100 evra na već snižene školarine do 30%

Neka vaša novogodišnja odluka bude ulaganje u uspešnu budućnost vašeg deteta ili vas. Sada je pravo vreme da iskoristite praznični poklon Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i započnete ovu godinu na pravi način.

Prijavite se do 15. januara i dobijate popust na školarinu do čak 30% plus poklon-vaučer od 100 evra. Na taj način osigurajte uspešnu 2024. godinu, ali i svaku narednu, uz najmodernije i visokokvalitetno obrazovanje koje otvara vrata najtraženijih poslova.

NAJMODERNIJE IT ŠKOLE U REGIONU

Jedinstvena kombinacija obrazovanja,
živih IT projekata i realnih šansi za posao

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS je inovativna srednja škola koja će vašem detetu obezbediti praktična znanja i pripremiti ga za buduće zanimanje u oblasti IT-ja!

ITHS nije obična srednja škola, već mesto gde se ljubav i talenat učenika za rad na računaru pretvaraju u siguran put ka uspešnoj karijeri.

Mentorska nastava, savršeni uslovi za rad i rekreaciju, prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog pojedinačnog učenika ono je što školovanje u ITHS-u izdvaja od ostalih srednjih škola i garantuje praktično, savremeno i primenljivo obrazovanje.

Prijavi se

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji.

Pored kvaliteta koji nudimo – vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visoko stručnog kadra – osposobljavamo studente za najtraženija zanimanja današnjice kroz praktičan rad u struci još u toku studiranja.

ITS se nalazi u Tehnološkom centru kompanije ComTrade, što studentima omogućava jedinstvene uslove za učenje i rad u najvećem IT tehnološkom centru u regionu.

Prijavi se

IZABERI SVOJ IT PUT

Postani cenjeni IT inženjer, kreativni dizajner multimedije, softver developer ili vodeći IT menadžer

U ITHS-u izaberi školovanje na sledećim profilima:

Elektrotehničar informacionih tehnologija

Administrator mreža

Tehničar multimedije

Tehničar mehatronike

Elektrotehničar računara

Studiraj na ITS-u jedan od najtraženijih IT programa:

Informacione tehnologije

Računarska multimedija

Master
strukovne studije
– INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

ZAŠTO SU ITS I ITHS NAJBOLJI IZBOR?

Preko 15 generacija uspešnih IT stručnjaka najbolja je potvrda kvaliteta

Roditelji učenika ITHS-a su ocenili zadovoljstvo školom sa najvišom ocenom – odličan (4,74), a čak 85% studenata ITS-a se zaposli u toku ili odmah po završetku studija. Ovo su samo neki od razloga zašto se na ITS-u i ITHS-u kreiraju liste čekanja i uvek traži mesto više:

Praksa na realnim projektima

PRAKTIČNA I ODMAH PRIMENLJIVA ZNANJA

BOGATE VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

NAJMODERNIJI USLOVI ŠKOLOVANJA

MENTORSKI RAD I POSVEĆENI PROFESORI

NAJTRAŽENIJI OBRAZOVNI PROGRAMI

ONLAJN PLATFORMA ZA UČENJE

RAZVIJANJE INDIVIDUALNOSTI SVAKOG UČENIKA

Školovanje u ComTrade tehnološkom centru

MEĐUNARODNO PRIZNATE DIPLOME I SERTIFIKATI

PRVI E-SPORTS KLUB U REGIONU

DOŽIVOTNA GARANCIJA ZNANJA

POKLON-VAUČER U IZNOSU OD 100 EVRA ZA PRIJAVE DO 15. JANUARA

Iskoristite ovaj vredni poklon u trenutku kada su cene školarina već snižene do 30% u ITHS-u i do 18% na ITS-u

U periodu prazničnog darivanja ITS i ITHS vam poklanjaju vaučer za upis kojim već snižene cene školarina možete učiniti još povoljnijim. Ova pogodnost traje samo do 15. 1. Pored značajne uštede, obezbeđuje vam i mesto u najtraženijim IT školama u regionu.

Ukoliko vaše dete obožava kompjutere, neka mu ta strast umesto hobija postane dobro plaćeno zanimanje. Obezbedite mu tražene IT veštine i osigurajte uspeh.

Akcija se završava za:

Prijavi se

NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA ODLUKA

Prijavite se i obezbedite mesto na vreme!

Najpovoljniji uslovi i poklon-vaučer za upis u ITHS i ITS važe samo do 15. januara. Iskoristite trenutak kada su školarine niže do 30% za upis u ITHS i do 18% za upis na ITS i osigurajte mesto u najmodernijem IT obrazovnom centru.

„UKRATKO, PREZADOVOLJNI SMO!”

„Ponosna sam što moj sin ide u ovakvu školu”

„ITS pruža praktična znanja”

ITS me je privukao sadržajem studijskog programa, zato što pruža kvalitetno znanje. Takođe, pruža praktična znanja, koja garantuju sigurno zaposlenje.

Milica Dodevski

student master studija

„Najbolja odluka za naše dete”

Jedna od najboljih odluka koje smo doneli prilikom odabira srednje skole za naše dete jeste ta što smo se odlučili za ITHS. U ovoj školi naše dete je ostvarilo sve svoje potencijale i shvatilo čime želi da se bavi u budućnosti.

Vladimir Đorić

roditelj

„ITS nudi savremeni nastavni program”

ITS me je privukao jer nudi praktična znanja u savremenim uslovima studiranja. Fokus je stavljen na praktično učenje. Preporučila bih ITS, jer se ovom diplomom otvaraju vrata dobro plaćenog posla.

Lidija Stanojlović

student master studija

„Profesori su posvećeni”

Drago nam je što imamo priliku da radimo na maketama i što profesorka uvek ima mnogo razumevanja i pokušava da nam što detaljnije objasni svaku vežbu da bi svako od nas zapravo mogao da vidi tu primenu elektronike u svakodnevnom životu.

Ina Đipalo

učenica 2. razreda

„Program i praktičan rad mi se najviše dopadaju”

Na ITS-u su me najviše privukli programi koji se nude, među kojima se izdvojio onaj za informacione tehnologije. Praktičan rad je ono što mi se najviše dopada, jer smo posle studija bili spremni i sposobni za rad na velikim projektima.

Vladimir Janjić

student master studija

Broj mesta je ograničen
Obezbedite mesto na vreme!