Najbolja potvrda da škola nudi kvalitetno obrazovanje jesu uspešni i zadovoljni studenti.

Pogledajte šta su naši studenti rekli o svom školovanju i zašto su se odlučili za ITS.

„Profesori ITS-a su tu da nesebično prenose svoja znanja”

Završila sam ITHS, gde sam shvatila da je IT nešto čime želim da se bavim u budućnosti. To je bila potvrda da ću nastaviti sa studijama na ITS-u, što je bilo pravi izbor za mene. U planu mi je da upišem i master studije, a trenutno sam angažovana na projektu u okviru ITS-a i kompanije Comtrade, gde usavršavam svoja praktična znanja. Nemam nijednu zamerku na ITS i zaista sam zadovoljna onim što škola nudi. Dve stvari koje su meni bile najvažnije su kvalitet studijskih programa i saradnja sa profesorima. Profesori su tu da nesebično prenose svoja znanja, a najviše učimo na praktičnim primerima. ITS bih preporučila svim svojim prijateljima.

Nadica Žarkić
student

„ITS nudi savremeni nastavni program koji usklađuje sa svetskim standardima”

ITS me je privukao jer nudi praktična znanja u savremenim uslovima studiranja, live stream predavanja i međunarodno priznate sertifikate. Nakon osnovnih studija upisala sam master jer ITS nudi savremeni nastavni program obezbeđujući kvalitet koji usklađuje sa svetskim standardima. Fokus je stavljen na praktično učenje u odličnim tehničkim uslovima. Svim budućim studentima bih preporučila ITS jer se sa ovom diplomom otvaraju vrata ka dobro plaćenom i cenjenom poslu.

Lidija Stanojlović
student master studija

„ITS svojim studentima nudi maksimum”

ITS sam upisao po preporuci prijatelja koji je tada bio druga godina. Zahvaljujući njemu bio sam upoznat sa studijama, radom na realnim projektima i sticanjem praktičnih znanja, bez zamaranja nepotrebnom teorijom. Zahvaljujući njegovom iskustvu, bio sam siguran da to nije samo marketinški trik. ITS svojim studentima nudi maksimum, a to su praktična znanja i malo teorije.

Diplomirao sam u roku, a sada sam na praksi u kompaniji Comtrade, na poziciji junior softver inženjera. ITS je opremljen modernim učionicama, laboratorijama sa računarima koji imaju najnovije programe. Studentima su obezbeđene sve licence za rad u Adobe i Microsoft programima. ITS bih preporučio prijateljima i to svakako već radim.

Marko Mitrović
diplomac

„Odlučila sam se za ITS jer je IT industrija budućnost”

Oduvek sam htela da se bavim informacionim tehnologijama, a ITS me je privukao svojim radom i programom na predmetima. Smatram da je to jedina ustanova koja nudi širok opseg mogućnosti za mlade ljude. Odlučila sam se za ITS jer je to budućnost, cela ta informaciona industrija, i smatram da će sve više posla biti u ovoj oblasti.

ITS ću pamtiti po prijateljima koje sam stekla na studijama, po odnosu profesora prema studentima i celokupnoj organizaciji predmeta i studiranja. Preporučujem ga svojim prijateljima, a neki od njih već studiraju ovde.

Zorana Popovac
student master studija

„Studije ITS-a su mi pružile priliku da postanem programer”

Na ITS-u me je privukao celokupan koncept školovanja, jer smatram da nisam dobila priliku samo da učim i naučim, već da teorijsko znanje primenim na praksi koju je ITS obezbedio. Bila sam zadovoljna jer to nije klasično učenje – dobili smo priliku da na razvoju pravih aplikacija vidimo kako bi to izgledalo na budućem poslu. Mislim da je to privilegija jer nemaju svi mogućnost da vide kako bi to izgledalo na pravim projektima.

Videla sam priliku da postanem programer i zato sam se odlučila da studiram na ITS-u. Studije ću pamtiti po rečima profesora upućenim studentima i po tehnologijama – već prvog dana bila sam oduševljena što radimo na najboljim računarima. Takođe, imala sam mogućnost da se upoznam sa kompanijom Comtrade u okviru programa koji nam omogućuje da vidimo kako oni funkcionišu i rade.

Anđelija Mihajlović
student master studija

„Posebno bih pohvalio ITS jer se predlozi studenata uvek uvažavaju”

Želeo sam da svoje obrazovanje usmerim na informacione tehnologije, a ITS je jedini ostavio izbor izučavanja određene grane, a da pritom nije preterano raširio program. Posebno mi je značio program učenja na daljinu. Dostupni su materijali, live stream, video-predavanja, pohađanje seminara online, a na studentu je samo da uči.

Što se moje karijere tiče, trenutno sam na poziciji koordinatora Projektnog centra u ITS-u, a pored toga se bavim grafičkim dizajnom i web developmentom. Posebno bih pohvalio ITS zbog toga što se predlozi studenata uvek uvažavaju. Odabir visokoškolske ustanove je ozbiljna odluka, ja uvek prepričavam svoja pozitivna iskustva, zbog čega se mnogi odlučuju da upišu ITS.

Miloš Dobrota
student master studija

„ITS pruža praktična znanja koja garantuju sigurno zaposlenje”

ITS me je privukao sadržajem studijskog programa za smer Informacione tehnologije i zato što pruža kvalitetno znanje za ljude koji žele da se bave programiranjem. Pored toga, studenti ITS-a imaju mogućnost da prate nastavu preko live streama, imaju dobru komunikaciju sa profesorima, a materijali sa nastave uvek su im dostupni. Za ITS sam se odlučila jer sam dobila preporuku od prijatelja, sada ga ja preporučujem i neki od mojih prijatelja su već na studijama. Već od samog starta ITS pruža praktična znanja koja garantuju sigurno zaposlenje.

Milica Dodevski
student master studija

„Mogućnost zaposlenja tokom i nakon završetka studija”

Kod ITS-a su me privukli moderna tehnologija, odlični uslovi školovanja i mogućnost zaposlenja nakon završetka studija. Nakon studija dobila sam zaposlenje na ITS-u, što je još jedna pogodnost za najbolje studente. Profesori su više nego profesionalni i uvek su dostupni, a posebno mi je značilo to što mi koji nismo iz Beograda možemo da pratimo predavanja online. ITS bih preporučila svima koji žele da prošire svoja znanja i nauče nešto novo na programima koju su savremeni i kvalitetni.

Jelena Penčić
student master studija

„Zahvaljujući studijama ITS-a dobio sam prvi posao u kompaniji Comtrade”

ITS me je privukao jer je ovo jedna ozbiljna ustanova koja nudi neverovatne uslove, kao i odličan stručni kadar. Moj san je bio da postanem programer, a nakon što sam na sajtu ITS-a video da je ovo jedna moderna škola, bio sam siguran da je to pravi izbor za mene. Pored toga, imao sam drugove koji su ovde studirali ranije i koji su mi preporučili ITS.

Diplomirao sam u decembru 2019, a još pre diplomiranja dobio sam priliku da svoja znanja primenim u praksi u Comtradeu, nakon čega sam dobio posao. Ovde sam upoznao dosta zanimljivih ljudi željnih znanja, a posebno mi se dopada pristup profesora, koji je poseban, jer pruža osećaj sigurnosti, zbog čega znate da ste u dobrim rukama. ITS bih preporučio svima koji žele da se bave programiranjem.

Jovan Šarkočević
diplomac

„Profesori ITS-a ne prenose studentima samo znanje već i lično iskustvo u poslu”

Za ITS sam se odlučio zbog programa koji je okrenut praktičnom radu, što nam omogućava da nakom studija budemo spremni i sposobni da radimo na velikim projektima. Posle osnovnih studija iskustvo sam stekao u radu u Projektnom centru ITS-a, gde smo radili na jednom zanimljivom projektu i gde sam takođe stekao i iskustvo u timskom radu. Nakon toga sam radio u velikim kompanijama, ali i ostvario i neke samostalne projekte. Sada sam zaposlen kao nastavnik informatičke grupe predmeta u Srednjoj školi za informacione tehnologije – ITHS.

Pohvalio bih i Centar za razvoj karijere, koji nam je omogućio dosta seminara koji se tiču i ličnog razvoja. Prvi put sam se susreo sa ITS-om još u osnovnoj školi i tada sam video primer kako se programira robot. Kroz srednju školu sam imao uspeha na takmičenjima i već na drugoj godini sam odlučio da upišem ITS nakon srednje škole. Pamtiću ga po sjajnoj opremi i uređenosti, a najupečatljiviji je odnos nastavnika, koji nisu samo prenosili znanje već i lično iskustvo u poslu. ITS bih preporučio svima koji su zainteresovani za informacione tehnologije, jer nudi najbolje uslove za sticanje znanja i iskustva.

Vladimir Janjić
student master studija i nastavnik ITHS-a

„Stečenim znanjem na master strukovnim studijama obogatila sam svoj portfolio radova, što je dovelo do novih poslovnih prilika i projekata”

Master strukovne studije sam upisala kako bih nadogradila već stečeno znanje sa osnovnih studija na ITS-u. Smatrala sam da je to prilika da izučim još neke oblasti koje nisu bile deo studijskog programa Računarska multimedija, koji sam pohađala. Kao saradnik u nastavi na ITS-u, uspela sam da sve svoje obaveze prema poslu i studijama lako organizujem. Profesori i kolege su bili puni razumevanja i podrške onda kada mi je bila potrebna pomoć oko izrade projekata. Mislim da je nastavnim planom i programom obuhvaćeno mnogo toga što studentima omogućava kvalitetnu obuku i pripremu za savremena IT zanimanja. Stečenim znanjem na master strukovnim studijama sam obogatila svoj portfolio radova, što je dovelo do novih poslovnih prilika i projekata.

Svako ko je zainteresovan za veb-programiranje, upravljanje velikim podacima, testiranje softvera, UI/UX dizajn, digitalnu forenziku, kriptografiju, Cloud, preduzetništvo, može da stekne dragoceno iskustvo, s obzirom na to da se predmeti baziraju na korišćenju najaktuelnijih softvera i programerskih alata. Master strukovne studije na ITS-u bih preporučila svima koji žele da napreduju u IT karijeri.

Danijela Grujić
diplomac master strukovnih studija

„Master studije ću najviše pamtiti po sticanju novih prijatelja, znanja i veština, a takođe i pronalaženja usko stručne oblasti kojom bih želeo da se bavim ubuduće”

S obzirom na to da sam osnovne strukovne studije na ITS-u završio u roku, imao sam sreću da upravo nakon toga započne i prva generacija na master strukovnom programu pa sam odlučio samo da nastavim svoje školovanje kako bih stekao nova znanja i veštine. Trenutno sam angažovan upravo na ITS-u kao saradnik u nastavi na predmetima Baze podataka i Napredne baze podataka. Smatram da bi master program mogao dodatno da se unapredi i poboljša za kolege kojima nije primarni cilj programiranje nego na primer dizajn, s obzirom na to da je dosta više programerskih predmeta sa kojima se oni ranije nisu susretali. Master strukovne studije ću najviše pamtiti po sticanju novih poznanstava i prijatelja, novih znanja i veština, a takođe i pronalaženja usko stručne oblasti kojom bih želeo da se bavim ubuduće. Ulaganje u sopstveno znanje, prema mom mišljenju, najbolja je investicija koju čovek može da napravi. Svakodnevnim radom i učenjem i sticanjem novih znanja proširiće svoje vidike, dobiti bolju ponudu na poslu, a takođe možda doći i do nekih revolucionarnih ideja i rešenja od kojih takođe može da stekne finansijsku dobit.

Miloš Lalić
diplomac master strukovnih studija

„Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe.”

Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe. Idealni uslovi za učenje. Prešao sam put od onog nivoa kada sam samo bio zainteresovan za programiranje do toga da sada uspešno koristim znanja stečena ovde i zarađujem novac od toga.

Profesori su stvarno u svakom trenutku spremni za saradnju, cela grupa funkcioniše kao jedan tim, zajedno radimo i učimo. Ono što sam probao mogu i da preporučim, a to znači da ITS u svakom slučaju mogu da preporučim svima koje interesuje programiranje. Ja sam ga zavoleo još više.

 

Vedran Križić
diplomac

„Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe.”

Želeo sam da upišem školu čijim ću pohađanjem steći iskustvo i znanje da odmah po završetku započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika.

Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio, ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.

Miloš Đaković
student

„ITS sam upisao jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, a diploma je priznata u Švajcarskoj.”

ITS sam upisao jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, a diploma je priznata u Švajcarskoj. Pri učenju je posebno korisna platforma za podršku učenju. Detaljno obrađen materijal koji svaki student dobija i testovi posle svake jedinice omogućavaju da zaista naučite i utvrdite potrebno gradivo. Znanje koje sam stekao ovde, naročito o informacionim tehnologijama, sada koristim svakodnevno. Zahvalan sam i profesorima, koji uvek imaju obzira prema tome što ne živim ovde i koji su uvek spremni da mi izađu u susret i da mi sve objasne. Preporučio bih svima ITS jer imam sve reči hvale za ovu školu.

 

Nenad Brkić
diplomac

„ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste.”

Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog portala za informacije o predavanjima. Amosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno sa prirodom ispita, pa postoji preko zadataka ili u TLS-u.

ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.

Petar Gnjidić
diplomac

„Studirala sam na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.”

Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam pre ITS-a studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. Sada sam zaposlena kao informatičar i saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjenu ekologiju, a posao sam dobila tako što sam uradila njihov sajt, koji je inače i moj diplomski rad. ITS bih preporučila svima koji žele odličan posao.

Kristina Naumović
diplomac

„Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim.”

Na ITS-u mi se sviđa što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije – svi servisi i studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Jedna od prednosti je to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana.

Marija Aleksić
diplomac

„Znanje koje sam stekao studirajući na ITS-u brzo je dobilo i potvrdu na tržištu.”

Zahvaljujem ITS-u, profesorima, predavačima i svim zaposlenima na profesionalnom odnosu u toku trajanja studija. Odmah nakon diplomiranja zaposlio sam se u kompaniji Asseco SEE, na poziciji software developera.
 
Lako sam se prilagodio specifičnim potrebama kompanije i u kratkom roku postao ravnopravan član tima koji radi na projektima razvoja bankarskog softvera u zemlji i regionu. Tu sam dobio priliku da značajno unapredim svoje znanje, kroz svakodnevnu saradnju sa iskusnim stručnjacima i direktnim učešćem u razvoju određenih proizvoda. ITS-u iskreno želim da nastavi da se razvija i da uspešno izgrađuje svoj ugled u sferi visokog obrazovanja.

 

Dragan Dabić
diplomac

„ITS odskače od drugih ustanova kako državnih, tako i privatnih.”

Glavna prednost ITS-a je odličan izbor predmeta i dinamički organizovana nastava, gde je akcenat više na praktičnom delu, što je izuzetno značajno. Takav moderan pristup nastavi je u mom slučaju rezultirao mojim zaposlenjem u Narodnoj biblioteci Srbije, na poziciji linux administratora, gde je na konkursu bilo prijavljeno preko 200 visokoobrazovanih inženjera.
 
Profesori su maksimalno profesionalni i uvek će imati vremena za svakog studenta ponaosob, što nije bio slučaj dok sam studirao na državnom fakultetu. Veoma je bitna tehnološka opremljenost, pogotovo kada je reč o informacionim tehnologijama, u čemu ITS odskače od drugih ustanova kako državnih, tako i privatnih.

Milan Cvetić
diplomac

„Uključeni smo u brojne vannastavne aktivnosti.”

Na ITS-u mi se najviše dopadaju atmosfera i komunikacija, koja je prijatna i prijateljska kako među kolegama, tako i između studenata i profesora. Velika je prednost to što studenti imaju mogućnost kontakta sa profesorima i van nastave. Uvek mogu kontaktirati sa njima mejlom i dobiti odgovor u roku od najviše 24 sata.

Dobili smo mogućnost da učestvujemo u praksi za front end mobilne aplikacije i uključeni smo u brojne vannastavne aktivnosti. Posebno izdvajam uključenost studenata u Centar za razvoj karijere, koji studentima omogućuje nadogradnju znanja tokom celog života i organizuje mnogobrojne seminare koji su zaista odlični.

Pogledajte intervju studenta.

Nikola Pavlović
Nikola Pavlović
program Organizacija poslovnih sistema

„ITS nije kao klasičan privatni fakultet. Drugačiji je.”

ITS nije kao klasičan privatni fakultet. Drugačiji je. Razlikuje se. Imam osećaj kao da pripadam negde, svi smo kao neka porodica. Svi radimo zajedno. Profesori su pristupačni. Pomažu nam oko svega, uvek možemo da kontaktiramo sa njima i u bilo koje vreme. Izuzetno sam zadovoljna školovanjem na ITS-u. Svakom budućem studentu bih preporučila moj ITS zato što je drugačiji.

Pogledajte intervju studenta.

 

 

Živana Brusin
Živana Brusin
program Računarska multimedija

„Ja sam oduševljen onim što ITS može da ponudi u pogledu opremljenosti, tehnike i uslova za rad i učenje.”

Upisao sam ITS kao stipendista, jer sam završio srednju školu kao vukovac. Želim da zahvalim ITS-u što mi je pružio priliku da studiram u ovako jednoj savremenoj školi. Posebno me je oduševilo to što studenti imaju i video-predavanja na studentskom portalu, gde mogu ponovo odgledati sažete video-lekcije i dodatno utvrditi gradivo. Ja sam oduševljen onim što ITS može da ponudi u pogledu opremljenosti, tehnike i uslova za rad i učenje. Profesori su jako dobri i umeju da prenesu svoje znanje na studente.
Smatram da će mi praksa u studiju na ITS-u biti od ogromne pomoći u sticanju znanja i veština neophodnih za zaposlenje i dalje napredovanje u poslu.

Andrija MiIošević
Andrija Milošević
program Računarska multimedija

„Želim da zahvalim ITS-u što je uložio u mene i moje obrazovanje.”

Ovaj fakultet je super; mnogo je dobar. Ljudi koji hoće da uče mogu da izvuku dosta znanja odavde.

Poslodavci traže ljude koji su odmah nakon završene škole sposobni da rade, koji imaju praktično, funkcionalno znanje, a ne one koji su sve što znaju naučili napamet, iz knjiga – zato sam se opredelio za ITS, a ne za neki drugi fakultet. Ovde se profesori posvećuju svakom studentu pojedinačno.

Matija Babić
program Računarska multimedija

„Sviđa mi se način na koji ulazimo u svet programiranja.”

Utisci o školovanju na ITS-u su sjajni, počevši od dostupnosti i posvećenosti profesora, preko materije i načina na koji je ona prezentovana studentima, do materijala sa predavanja koje online mogu preuzeti u bilo kom trenutku.
 
Sviđa mi se način na koji ulazimo u svet programiranja, jer je to odličan uvod čak i za one koji nemaju nikakvog iskustva u programiranju. Posebno sam oduševljen brojnim vannastavnim aktivnostima na ITS-u, jer one studentima pružaju mogućnost upoznavanja novih ljudi, stručnjaka u svom poslu, od kojih se može naučiti mnogo toga korisnog.

Aleksa Jovanović
program Informacione tehnologije

„ITS sam odabrala od 3 fakulteta na koja sam primljena.”

ITS sam odabrala od 3 fakulteta na koja sam primljena. Jedan od njih je bio državni, a dva privatna. Na svima sam bila primljena na budžet. Za ITS sam se odlučila zbog najveće perspektive koju pruža. ITS ide u korak sa tehnološkim inovacijama, u čemu je najveća perspektiva.
 
ITS svima, čak i nama koji nismo imali apsolutno nikakvo predznanje u oblasti informacionih tehnologija, pruža priliku da nauče sve što je potrebno da bi bili odlični u tome. Po tehnološkim inovacijama i uslovima studiranja, ITS ide u korak sa vodećim evropskim univerzitetima. Iznenađena sam time što su predavanja na ITS-u, koja u teoriji mogu biti izuzetno dosadna, u praksi uobličena na tako interesantan način.

Ena
Ena Crnoglavac
program Organizacija poslovnih sistema

„Jasno definisani predmeti pružaju mnogo praktičnih znanja.”

Oduvek sam želela da se bavim programiranjem, a zbog jasno definisanih predmeta koji pružaju mnogo praktičnih znanja i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS.
Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, uz programerska znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje. Odmah nakon što sam diplomirala, 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila.

 

Vanja Conić
program Informacione Tehnologije

„Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.”

Za ITS sam se odlučio zbog nastave koja je usko specijalizovana i tima vrhunskih predavača. Nastava je savremena i u skladu sa svetskim trendovima. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Već u toku školovanja na ITS-u dobio sam ponudu za posao u LINK groupu, a sada radim u jednoj nemačkoj kompaniji. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.

 

Mladen Rakić
program Informacione Tehnologije

„ITS je učinio moje studiranje zanimljivim i motivisao me je da napredujem.”

Tokom nastave imala sam utisak kao da sam deo tima kako zbog okruženja, tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama.

ITS je učinio moje studiranje zanimljivim i motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve.

 

Tijana Rusić
program Informacione tehnologije

„Na ITS-u sam stekao praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno.”

Veoma sam zadovoljan studiranjem na ITS-u, pre svega zato što mi je omogućilo da steknem praktično znanje, koje je poslodavcima veoma bitno. Savremeni uslovi studiranja i komunikacije između studenata i profesora su ono što je studiranje učinilo efikasnijim. Takođe bih izdvojio i prostorije, koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverom, koji su olakšali samo studiranje. Svima bih preporučio da upišu ITS. Sada sam zaposlen u kompaniji LINK group kao programer.

 

Stefan Milovčević
program Informacione tehnologije