Izabrali ste da se bavite informacionim tehnologijama, poslom budućnosti, i da budete uspešni i odlično plaćeni stručnjaci. Već znate da ste na pravom mestu – Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS. Da biste ostvarili svoj cilj, potrebna su vam odlična znanja iz matematike.

Ne brinite, matematika vam neće više zadavati nikakve probleme. Obezbedili smo samo za vas dostupno, lako i efikasno učenje ove vrlo važne nauke. Savladaćete je vrlo brzo!

Online kurs matematike na vašoj platformi

Svim studentima ITS-a omogućen je pristup kursu online matematike – OKmatematika na platformi za softverski podržano učenje.

Očekuje vas gradivo strukturirano na pristupačan, postepen i moderan način. Zbirke zadataka, skripte, video-lekcije i testovi dostupni su sa bilo kog uređaja. Obnovićete i savladati gradivo koje ste možda propustili tokom srednje škole. I sve to potpuno besplatno na vašoj platformi!

OKmatematika je inovativno pedagoško i tehnološko rešenje, koje pomaže studentima da nauče, razumeju i savladaju matematiku. Ovo je još jedan zanimljiv način učenja matematike, kroz interaktivni sadržaj, u čijem osmišljavanju i realizaciji su učestvovali vaši profesori.

Bez matematike ne bi bila moguća nijedna inženjerska disciplina. Bez matematike ne bi bilo elektronike, telekomunikacija, računarske industrije, savremenih materijala. Zato je važno da svi znamo matematiku.