U želji da školovanje na ITS-u učinimo što bogatijim, interesantnijim i praktičnijim, svojim studentima smo omogućili potpuno besplatan pristup prvoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV.

linkedutv1str
Reč je o edukativnoj televiziji koju je pokrenula kompanija LINK group, jedan od osnivača ITS-a. LINKeduTV ima za cilj da studentima na vrlo interesantan način pomogne da usavrše svoja znanja i veštine i pripreme se za uspešnu karijeru.

Najpopularnije teme na jednom mestu

Zahvaljujući LINKeduTV, studenti na jednom mestu mogu da pronađu najzanimljivija predavanja iz različitih oblasti, izabrane edukativne video-materijale, intervjue sa stručnjacima iz najrazličitijih sfera, ali i tutorijale vezane za najpopularnije teme i interaktivne sadržaje koji će im pomoći da dodatno unaprede znanja stečena tokom školovanja na ITS-u.

Ova jedinstvena internet televizija ima 12 različitih kanala putem kojih možete sazanati sve što vas zanima iz najznačajnijih oblasti savremenog poslovanja i unapređenja ličnih veština, kao što su:

Ovi edukativni kanali brišu granice između formalnog i neformalnog obrazovanja, prilagođavajući se potrebama novih generacija i zahtevima savremenih ljudi koji žele u svakom trenutku da nauče više i znanjem promene svoju budućnost.

Besplatno za studente ITS-a: Pretplata na LINKeduTV tokom celog školovanja

Samo za studente ITS-a omogućili smo POTPUNO BESPLATNO neograničen pristup edukativnim sadržajima na LINKeduTV tokom celog školovanja. Pretplatom na LINKeduTV, koju dobijate na ITS-u, besplatno možete da pratite program naše edukativne televizije i pristupite svim materijalima, što čini paket u vrednosti od 525 evra.

1roomČim postanete naš polaznik i dobijete pristupne podatke za logovanje na našu platformu za učenje na daljinu, biće vam omogućen i pristup svim sadržajima na LINKeduTV.

Vrlo je jednostavno – sve što treba da uradite je da se ulogujete i počnete da istražujete zanimljivosti koje vas ovde očekuju.

Bilo da ste kod kuće, u školi, biblioteci ili kafiću, moći ćete da pogledate koliko god želite videa, tutorijala ili intervjua iz bilo koje od oblasti na LINKeduTV. Edukacija po meri novih generacija sada vam je doslovno na dohvat ruke.

Oni koji nisu studenti ITS-a mogu da se registruju na LINKeduTV i tako dobiju mogućnost da pogledaju 5 videa po kategoriji, ali nakon toga je neophodno da kupe neki od paketa, po ceni od 99 do 750 evra. Učenici ITS-a dobijaju besplatnu pretplatu na ove pakete tokom školovanja.