Modernan i prijatan ambijent

ITS se trudi da upotpuni i ulepša svojim studentima vreme koje provode u svakodnevnim radnim aktivnostima u prostorijama škole. Zato su im u okviru kompleksa Comtradea na raspolaganju IT klub i restoran, gde mogu da se odmore u pauzama između predavanja ili uživaju u druženju sa kolegama. 

Svi posetioci restorana i IT kluba mogu da uživaju u moderno opremljenom i dizajniranom prostoru i uslugama koje su im na raspolaganju. Prostran, moderan i prijatan ambijent, sa prigodnim osvetljenjem i detaljima, pruža potpuni ugođaj za druženja i razmenu utisaka pre ili posle časova. 

Bogata ponuda jela restorana

ITS restoran je otvoren za sve koji žele da ručaju provereno dobra jela ili da probaju neke nove ukuse. Možete ručati, užinati ili se zasladiti, jer restoran ima bogatu ponudu jela, sa visokom kontrolom kvaliteta. Služe se doručak, ručak, gotova jela, postoji poslastičarski, pekarski i vegetarijanski program, a restoran nudi i mogućnost poručivanja jela unapred. Prostor je dovoljno veliki da okupi do 200 ljudi, sa radnim vremenom od 8 do 17 časova. 

Prostor za organizaciju različitih događaja i aktivnosti

IT klub sa fontanom, modernom dekoracijom i baštom broji preko 200 mesta, pa je pogodan za organizaciju raznih događaja, tribina i predavanja, u radnom vremenu od 8 do 20 časova.