ITS4More: Obogatite svoje znanje i iskustvo zahvaljujući novoj usluzi

ITS sa zadovoljstvom predstavlja novu uslugu za studente – ITS4More. Ova usluga je kreirana kako bi našim studentima pružila dodatne mogućnosti za obogaćivanje znanja i iskustava tokom studija.

Šta podrazumeva usluga ITS4More

ITS4More omogućava studentima da prisustvuju predavanjima i vežbama na drugim studijskim programima ili različitim godinama studija za čak tri predmeta po studijskoj godini koja ih interesuju, bez formalnih obaveza polaganja tih ispita. Na taj način studenti mogu da prošire vidike i steknu dodatna znanja iz oblasti koje ih zanimaju.

Kako aktivirati uslugu ITS4More

Da bi aktivirali uslugu ITS4More, studenti treba da se formalno obrate studentskoj službi putem mejla studentska.sluzba@its.edu.rs u bilo kom trenutku tokom studijske godine. Pristup materijalima za svaki odabrani predmet biće im dodeljen nakon jednokratne uplate takse.

Fakultativni predmeti i usluga ITS4More

Ukoliko studenti žele da slušaju fakultativne predmete kako bi sakupili dodatne ESPB bodove, mogu podneti zahtev školi i dobiti priliku da to i učine. Ovo je regulisano pravilima studiranja i Pravilnikom o izboru i realizaciji ITS fakultativnih predmeta i nije deo usluge ITS4More.

Zašto odabrati uslugu ITS4More

Uvođenjem usluge ITS4More ITS nastoji da pruži još bolje obrazovne mogućnosti svojim studentima i podrži njihovu želju za dodatnim znanjem. Na taj način studenti mogu da steknu šira znanja iz različitih oblasti, što može biti korisno za njihovu buduću karijeru i lični razvoj.

Ako želite da saznate više o usluzi ITS4More, slobodno se obratite našoj studentskoj službi. ITS nastavlja da ulaže u kvalitet obrazovanja i pruža najbolje mogućnosti za razvoj svojih studenata.