Dobro došli u ITS Study Room, inspirativno okruženje za učenje i rad koje je dostupno svim studentima ITS-a! ITS Study Room je izdvojeni deo ITS biblioteke i LINK edu Alliance Citadela.

ITS Study Room je više od običnog prostora za učenje; to je mesto gde se stvaraju znanje i uspeh. Ovaj prostor je namenjen svim studentima ITS-a, bez obzira na nivo studija ili oblast interesovanja. Smatramo da je inspiracija ključna za postizanje akademskih ciljeva i zato smo stvorili ovaj prostor kako bismo vam pomogli da budete najbolji u svom učenju i istraživanju.

Šta ITS Study Room nudi:

  • Prostrani radni stolovi: Sa kapacitetom od 26 mesta za rad (Study Carrels), ITS Study Room vam pruža dovoljno prostora za koncentrisano učenje, izradu projekata i vršnjačko mentorstvo. Svaki sto je opremljen priključkom za laptop, omogućavajući vam da lako pristupite elektronskim resursima i literaturi.
  • Deo za opuštanje: Pored glavnog prostora za rad, nudimo i 7 udobnih mesta u delu za opuštanje, gde možete učiti u opuštenoj atmosferi ili se odmoriti između studiranja.
  • Besplatan Wi-Fi: Brz i pouzdan Wi-Fi omogućava vam pristup onlajn-materijalima i istraživanjima sa bilo kog uređaja.
  • Mek računari: ITS Study Room je opremljen modernim računarima sa instaliranim relevantnim softverima za vaše studije.
  • Bibliotečki fond: ITS Study Room je opremljen ITS literaturom, udžbenicima i zbirkama zadataka.
  • Inspirativno okruženje: Prostor je dizajniran kako bi podsticao kreativnost i koncentraciju. Uz udobne stolice i prirodno osvetljenje, ovo je idealno mesto za produktivan rad.
  • Laka pristupačnost: U neposrednoj blizini objekta saobraća 7 gradskih autobuskih linija. Objekat se nalazi u blizini marketa, pekara i restorana. 

Lokacija ITS Study Rooma: Partizanske avijacije 25, I sprat (mapa).

Radno vreme: ITS Study Room je otvoren tokom radnih dana od 11 do 19 časova omogućavajući vam da prilagodite svoje učenje sopstvenom rasporedu.

 

ITS Study Room je više od mesta za učenje; to je mesto gde se formiraju ideje, rešavaju problemi i ostvaruju ciljevi. Ovo je vaša oaza koncentracije, gde možete razvijati svoje potencijale i postizati izvanredne rezultate.

Bežanijska kosa – ITS Study Room

Partizanske avijacije 25, I sprat, 11070 Beograd. Radno vreme je od 10 do 18 časova.

Prevoz do ulice Partizanske avijacije 25: linije GSP 74, 75 76, 612, 708, E4.