Otvorena vrata za sve sadašnje i bivše studente

Završeno školovanje je veoma važan, ali ne i jedini korak u izgradnji uspešne karijere u budućnosti. Znanje, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija, svakodnevno zastareva; svaki novi dan nudi nam mogućnosti za nova usavršavanja. Dokle god smo radoznali i željni da učimo, i dok god imamo mogućnosti za to, možemo i treba da se usavršavamo i napredujemo. U tome je ključ uspeha!

Mi na ITS-u zastupamo ideju o doživotnom učenju i obrazovanju, koju zastupa ceo razvijeni svet. Naš cilj je da svojim studentima pružimo resurse za stalno napredovanje koje prati i inicira neprekidno uzlaznu karijeru.

Zato ne prestajemo da brinemo o svojim studentima i nakon što diplomiraju. Naše prijateljstvo i saradnja koji su uspešno trajali 3 godine, ne završavaju se dodelom diplome. Vrata ITS-a otvorena su za sve bivše i sadašnje studente naše škole.

 

Znanje koje traje! Mogućnost doživotnog usavršavanja

  • Ukoliko žele da se podsete gradiva, razjasne nedoumice u vezi sa nečim što su učili tokom školovanja, pa onda zaboravili, profesori na ITS-u će im rado izaći u susret i objasniti sve što je potrebno. Bilo kada – sutra, sledeće godine, svejedno kada – posetite bilo koje predavanje, bilo koje vežbe na ITS-u.
  • Kroz partnerstvo sa najuspešnijim domaćim i stranim kompanijama, ITS svojim studentima obezbeđuje lakše zaposlenje ili napredovanje u poslu. Neke od kompanija sa kojima ITS sarađuje možete pogledati ovde. Broj partnera sa kojima sarađujemo, zahvaljujući našem ambicioznom timu, neprekidno raste.
  • Čak i po završetku školovanja, diplomci ITS-a imaju mogućnost da prisustvuju velikom broju seminara Centra za razvoj karijere, koji imaju za cilj da njihove lične i poslovne veštine podignu na viši nivo i omoguće im da uspešno upravljaju sopstvenom karijerom. Uz profesionalne predavače i trenere, ITS kontinuirano brine o svojim studentima, za vreme i nakon studiranja. Pravilan odabir posla kojim ćemo se baviti podjednako je bitan kao i trud i vreme koji ulažemo u učenje. Pogrešan izbor nas može koštati. ITS je zato oformio tim i metodologiju koja studentima omogućava da donose dobre karijerne odluke i odaberu odgovarajuće zanimanje.

Ukoliko želite da imate školovanje koje garantuje doživotna znanja i usavršavanje onda je ITS pravo mesto za vas!

Prvi korak ka usavršavanju znanja koja će vam omogućiti da budete idealan kandidat za buduće poslodavce:

Izaberite studijski program koji Vam odgovara:

  • Informacione tehnologije. Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C#, SQL, ASP.NET, PHP, Java, Android i dr).
  • Digitalna multimedija. Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija.
  • Master studije informacione tehnologije
    Postanite jedan od najtraženijih stručnjaka današnjice i steknite visokokvalitetna znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Prijava

Popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili nas pozovite telefonom, na +381 (0)11 4011 216, radnim danima od 9 do 17 časova (internacionalni pozivi – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave ćete porazgovarati sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, Vašu ambiciju i želju za napredovanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Recite nam po čemu ste posebni. Savetnik će Vam dati detalje o klasifikacinom ispitu, o mestu i vremenu polaganja i o dokumentaciji koja je potrebna za upis.

Broj mesta je ograničen

Da bismo održali najviši nivo kvaliteta nastave i mentorskog rada mi svake godine upisujemo ograničeni broj studenata. Proverite da li ima slobodnih mesta, iskoristite šansu i prijavite se.

 Studijski program
 Broj slobodnih mesta sa popustom
Informacione tehnologije 180
Digitalna multimedija 180
Master studije IT 32

Obezbedite svoje mesto na vreme!
Predupis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Potražnja za IT poslovima je sve veća. Iskoristite priliku i budite i Vi deo najtraženijih studija današnjice! Izaberite studijski program i varijantu studija koja odgovara Vašim potrebama.

Požurite, broj mesta na studijskim programima je ograničen!