Otvorena vrata za sve sadašnje i bivše studente

Završeno školovanje je veoma važan, ali ne i jedini korak u izgradnji uspešne karijere u budućnosti. Znanje, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija, svakodnevno zastareva; svaki novi dan nudi nam mogućnosti za nova usavršavanja. Dokle god smo radoznali i željni da učimo, i dok god imamo mogućnosti za to, možemo i treba da se usavršavamo i napredujemo. U tome je ključ uspeha!

Mi na ITS-u zastupamo ideju o doživotnom učenju i obrazovanju, koju zastupa ceo razvijeni svet. Naš cilj je da svojim studentima pružimo resurse za stalno napredovanje koje prati i inicira neprekidno uzlaznu karijeru.

Zato ne prestajemo da brinemo o svojim studentima i nakon što diplomiraju. Naše prijateljstvo i saradnja koji su uspešno trajali 3 godine, ne završavaju se dodelom diplome.

Vrata ITS-a otvorena su za sve bivše i sadašnje studente naše škole.

  • Ukoliko žele da se podsete gradiva, razjasne nedoumice u vezi sa nečim što su učili tokom školovanja, pa onda zaboravili, profesori na ITS-u će im rado izaći u susret i objasniti sve što je potrebno. Bilo kada – sutra, sledeće godine, svejedno kada – posetite bilo koje predavanje, bilo koje vežbe na ITS-u.
  • Kroz partnerstvo sa najuspešnijim domaćim i stranim kompanijama, ITS svojim studentima obezbeđuje lakše zaposlenje ili napredovanje u poslu. Neke od kompanija sa kojima ITS sarađuje možete pogledati ovde. Broj partnera sa kojima sarađujemo, zahvaljujući našem ambicioznom timu, neprekidno raste.
  • Čak i po završetku školovanja, diplomci ITS-a imaju mogućnost da prisustvuju velikom broju seminara Centra za razvoj karijere, koji imaju za cilj da njihove lične i poslovne veštine podignu na viši nivo i omoguće im da uspešno upravljaju sopstvenom karijerom. Uz profesionalne predavače i trenere, ITS kontinuirano brine o svojim studentima, za vreme i nakon studiranja. Pravilan odabir posla kojim ćemo se baviti podjednako je bitan kao i trud i vreme koji ulažemo u učenje. Pogrešan izbor nas može koštati. ITS je zato oformio tim i metodologiju koja studentima omogućava da donose dobre karijerne odluke i odaberu odgovarajuće zanimanje.

 

Naši studenti imaju odgovoran zadatak da uče i pokažu interesovanje za napredovanje, a mi smo tu da se postaramo da svoje ciljeve ostvare na najuspešniji mogući način.