Svim diplomcima ITS-a pruža se jedinstvena mogućnost da dobiju 100 besplatnih sati u coworking hubovima.

Po završetku studija, a sve zahvaljujući našoj saradnji sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima, imaćete mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje ovi coworking prostori pružaju.

Za novu generaciju freelancera, preduzetnika, inovatora i kreativnih timova…

Odmah nakon studiranja na ITS-u dobijate besplatno 100 radnih sati koji će vam omogućiti da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITS-u i da upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvarate nove poslovne prilike. Takođe, unapredićete svoja znanja i veštine stečene tokom studija na ITS-u.

Kako vam coworking može pomoći da započnete uspešnu IT karijeru odmah nakon studiranja?

Coworking poslednjih godina postaje sve popularniji širom sveta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao sjajno rešenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili od kuće ili iz kafića.

Rad u coworking hubovima omogućava vam da ostvarite mnogobrojne kontakte, ali će se javiti i mnogobrojne poslovne mogućnosti, jer ćete biti okruženi drugim developerima, dizajnerima i IT preduzetnicima, kao i kreativnim i ambicioznim ljudima. Ovo je veoma važno kad započinjete svoju karijeru. Coworking dizajn prostora od velikog je značaja za sve one koji tek počinju svoju karijeru, jer im omogućava da se osećaju kao kod kuće. Ljudi obično traže mesta koja izgledaju privlačno, što stvara više motivacije za produktivnost.

Ako ste preduzetnik koji traži poslovni prostor za svoj startup, onda je rad u coworking prostoru idealan izbor. Takođe, imate mogućnost da se povežete sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspešnog IT biznisa ili freelance karijere.

NovaIskraSpaceBenefitss

Pored pogodnosti koje smo prethodno naveli, moramo istaći i jednu od najvažnijih koju dobijate radeći u coworking hubovima – fleksibilnost.

Coworking hubovi – mesta koja povezuju tehnologiju, kreativne industrije i ljude

Coworking hubovi nastali su sa idejom da povežu kreativne industrije, tehnologiju i ljude kako bi omogućio kreiranje i artikulaciju kvalitetnih ideja, novih modela organizovanja i razvoja inovativnih biznisa koji su spremni za budućnost.

Ovakvi radni prostori pružaju jedinstveno iskustvo rada. Karakterišu ih prepoznatljiv dizajn enterijera, dok su prostrane radne jedinice, privatne kancelarije, sale za sastanke, prostori za opuštanje i urbane bašte samo neke od specifičnosti ovog coworking prostora.

Sarađuje regionalnim IT hubovima, u kojima možete iskoristiti 100 besplatnih sati za rad.

Postavite temelj uspešnoj IT karijeri

Školovanjem na nekom od 4 programa akademskih studija steći ćete nova znanja i primenljive veštine, ali i sjajnu mogućnost da nakon diplomiranja svoja stečena znanja primenite radeći u coworking hubovima kako biste postavili temelje uspešnoj karijeri u okviru IT industrije.

Naš glavni cilj jeste da vas opremimo znanjima i veštinama koje će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate – da vaš rad bude cenjen i priznat na poslu koji volite i da za to budete odlično plaćeni, da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost, da budete sigurni da ćete, nakon što završite ITS, naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.