Želeći da izađemo u susret zahtevima studenata koji žele da nastave studije na ITS-u, omogućili smo jednostavan prelazak sa drugih visokoškoskih ustanova.

Maksimalno pojednostavljena procedura prelaska na ITS sa drugih visokoškoskih ustanova

Student prilaže uverenja o položenim ispitima na visokoškolskoj ustanovi. Upoređivanjem stepena, vrste studija, plana i programa, donosi se odluka o priznavanju ispita.

Spisak položenih ispita i silabuse možete nam poslati putem mejla na office@its.edu.rs. U sledećem koraku, potrebno je da nam dostavite pismeno uverenje o položenim ispitima, kako bismo doneli i zvaničnu odluku.

Pogledajte zašto iz godine u godinu sve više studenata za svoje obrazovanje poklanja poverenje ITS-u.

Kako da se upišete na ITS u dva koraka?

1. korak

Izaberite studijski program koji vam odgovara:

 • Informacione tehnologije sa modulima Nauka o podacima i veštačka inteligencija i Razvoj softvera
  Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C#, SQL, ASP.NET, PHP, Java, Android i dr). Zahvaljujući bogatom znanju iz oblasti programiranja, projektovanja, implementacije, testiranja i održavanja, steći ćete sigurnost i kvalifikacije da radite u savremenom poslovnom svetu na širokom spektru poslova, od početnog nivoa programera do vodećeg softver inženjera i projektanta.
 • Digitalna multimedija
  Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja i, na taj način, steći sva znanja o funkcionisanju svih važnijih celina na polju računarske multimedije u savremenom digitalnom okruženju.
 • Master studije Informacione tehnologije

  Na master programu ITS-a svoje kompetencije podižete da najviši nivo i dobijate najmoderniju edukaciju u teoretskom i praktičnom domenu u oblasti informacionih tehnologija, veštine za rad sa najsavremenijim softverskim alatima, pripremu za rad u realnim uslovima, znanja za primenjena istraživanja u oblasti informacionih tehnologija, poslovne veštine, veštine pisane i usmene komunikacije i timskog rada, kao i veštinu brzog pronalaženja i dobijanja posla. Napredna znanja i veštine stičete kroz interaktivnu teorijsku nastavu, auditorne vežbe, laboratorijski rad i praktičan rad u realnom okruženju. Možete izabrati jednu od sledećih oblasti: Data Science, IT bezbednost, napredno programiranje ili napredna računarska multimedija.

2. korak

Odaberite paket studija koji najviše odgovara vašim potrebama: Standard ili Exclusive. Više o paketima studiranja na ITS-u možete pogledati ovde »

Gde da se prijavim?

Na ovom ovom linku popunite i pošaljite vašu prijavu ili nas pozovite telefonom na +381 (0)11 4011 216 , radnim danima od 9 do 17 časova (internacionalni pozivi – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle vaše prijave razgovaraćete sa našim savetnikom za upis.

Koja dokumenta su mi potreba za upis na ITS?

 • Popunjen ŠV obrazac
 • Kopija lične karte
 • Overene kopije svedočanstava iz srednje škole
 • Overene kopije diploma o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu
 • Dve identične fotografije formata 3.5 x 4.5 cm,
 • Izvod iz matične knjige rođenih
 • Plan i program studija sa opisima predmeta
 • Potvrda o položenim ispitima iz prethodne škole