„Business Leadership for Digital Economy”

 • Završili ste ITS i imate originalnu biznis ideju, ali ne znate kako da je realizujete?
 • Nemate potreban kapital i ostala sredstva?
 • Niste sigurni da će vaša ideja zaživeti na tržištu?
LINK Business Incubator će vam pomoći da vaša ideja postane uspešna stvarnost!

 

Milioni izuzetnih ideja vrlo često samo to i ostanu – ideje. Ako nemamo dovoljno iskustva ili mudre savete iskusnih kao podršku, neophodno okruženje da tu ideju ostvarimo i, povrh svega, resurse da je sprovedemo u delo, naša ideja, koliko god genijalna bila, neće ugledati svetlost dana. Čak i najboljoj ideji potrebna je kompletna podrška da bi postala najbolje ostvarenje.

Ukoliko se pronalazite u prvih nekoliko redova, nema potrebe da brinete, jer – sve što vam je potrebno jeste prava podrška, koja će vam omogućiti da samostalno i sigurno krenete dalje.

Da bi vaše ideje postale stvarnost, osmislili smo jedinstveni program podrške mladim preduzetnicima u realizaciji inovativnih biznis ideja. Reč je o LINK Business Incubatoru (LINK BI) pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”.

 

Šta vam LINK BI pruža?

 • Pouzdanog i iskusnog partnera koji će vam omogućiti sve što je potrebno da vaša ideja preraste u uspešan biznis!
  Vaše je samo da imate originalnu ideju, a LINK BI će vam omogućiti da ona zaživi u narednih godinu dana! Kako? Pružiće vam sve uslove potrebne za uspešnu realizaciju vaše poslovne zamisli – od kapitala, preko tehničke infrastrukture, do korisnih saveta vrhunskih stručnjaka i uspešnih preduzetnika iz različitih oblasti poslovanja.
 • Prostor za rad i infrastruktura!
  LINK BI vam stavlja na raspolaganje kancelarijski prostor sa svim sredstvima potrebnim za rad, od softvera, računara, brzog pristupa internetu i svega onoga što danas podrazumeva najsavremeniju tehnologiju u poslovnom svetu, preko moderno i kvalitetno opremljenog enterijera, do osećaja da svoju ideju realizujete u najprijatnijim mogućim uslovima.
 • Niz usluga kao podrška budućem poslovanju!
  Kada postanete deo Business Leadership for Digital Economy projekta, dostupno vam je i ono za šta ste pretpostavili da ćete morati sami da se pobrinete. Dobićete čak i administrativne usluge, pomoć u vođenju knjiga, pravno savetovanje, usluge konsaltinga i mentoringa, podršku dizajnerskog i programerskog tima, kao i pomoć pri zaštiti intelektualne svojine.
 • Tržište nije nepoznato!
  Znamo koliko je svaki početak težak, koliko je teško naći klijente i šta predstavlja borba za, pre svega, preživljavanje, a onda i uspeh. Zato ćemo vam ustupiti svoje kontakte i resurse. Omogućavamo vam pristup potencijalnim klijentima, povezivanje sa aktuelnim projektima u okviru kompanije LINK group, osnivača ITS-a, i povezivanje sa strateškim partnerima.
 • Stručni saveti u službi vaše poslovne ideje!
  Kako biste što lakše i brže prevazišli prepreke koje se javljaju na početku svakog biznisa i kako bismo bili sigurni u vaš napredak, organizovaćemo za vas niz obuka, gde će vam svoja znanja i iskustva prenositi uspešni preduzetnici i stručnjaci iz svih oblasti poslovanja – marketinga, menadžmenta, prodaje… Imaćete i svog ličnog mentora, ukoliko to želite.

Šansa za pokretanje sopstvenog biznisa

LINK BI – Business Leadership for Digital Economy je jedinstvena šansa da odmah po završetku školovanja primenite stečena znanja i veštine, i to u sopstvenom biznisu, koji je siguran i unosan. Više o pogodnostima koje vam stoje na raspolaganju u ovom jedinstvenom projektu možete pročitati ovde.

Kao društveno odgovorna kompanija, posvećena obrazovanju i poslovnom usavršavanju mladih ljudi u Srbiji, čija je misija da pomaže ljudima da postanu uspešniji, osnivač ITS-a, LINK group, osmislio je ovaj jednogodišnji program sveobuhvatne podrške najmlađim preduzetnicima, jer veruje i na svom primeru pokazuje da znanje i talenat zaslužuju šansu.

Mi vam pružamo šansu i pomažemo vam da je iskoristite na najbolji mogući način!

 

Kako se postaje deo LINK BI tima u samo tri koraka:

 • Popunite aplikacioni formular ovde.
 • Razradite svoj biznis plan kako biste našoj stručnoj komisiji pokazali da on zaslužuje sve navedene pogodnosti.
 • Prezentujte nam svoj plan i ubedite nas da vam pružimo šansu.