LINK Apprentice Internship Program – Learn by Doing!

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?

Imamo rešenje!

Pokrenuli smo LINK Apprentice Internship Program – program podrške vašem poslovnom uspehu, kako bismo svima onima koji su završili ITS pomogli u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

LINK Aprentice

Svesni smo da svaki poslodavac, a pogotovo oni najuspešniji, za koje bi većina volela da radi, traži makar minimalno radno iskustvo. Zato želimo da vam omogućimo ne samo ispunjen CV i rutinu u radu, već i ono najvrednije – savete i tajne profesionalaca u svojim oblastima. Većina ljudi koji danas imaju impozantne karijere imali su sreću da nakon višegodišnjeg volontiranja preuzmu „cake” najboljih, što ih je kasnije izdvojilo iz mase kandidata i osiguralo im uspešnu karijeru. Vi to možete da dobijete za samo 3 meseca.

 

Jedini uslov je da ste:

  • mladi, a odgovorni,
  • motivisani,
  • spremni da radite na svom usavršavanju i učite,
  • komunikativni i sa inicijativom,
  • nemate radno iskustvo, ali imate šta da pokažete,
  • spremni da položite kvalifikacioni test za učešće u programu,
  • i, naravno, da ste završili ITS.

Vaše prvo radno iskustvo

Pružamo vam priliku da steknete svoje prvo radno iskustvo u kompaniji čije ste edukativne programe završili. Sigurni u znanje koje smo vam preneli, u vaš kvalitet i talenat, želimo da upotpunimo vaš proces edukacije kroz rad u kompaniji LINK group, osnivaču ITS-a.

Ova multinacionalna kompanija već 20 godina se bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa kvaliteta u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja.

 

Kako da se prijavite?

Ukoliko ste završili ITS i želite da steknete radno iskustvo u kompaniji LINK group, koje će vas izdvojiti od drugih kandidata za vaš posao iz snova potrebno je da:

  • popunite ONLINE FORMULAR i prijavite se za LINK APPRENTICE INTERNSHIP PROGRAM

Ukoliko imamo otvorenu poziciju za LAP praktikanta koju biste vi želeli, obavestiće vas HR menadžer kompanije LINK group.

Ne propustite priliku da povećate svoje šanse za zaposlenje, steknete nova, praktična znanja i dodatno se usavršite.

Spremni smo da ulažemo u vas!

Uspeh nije stvar sreće. Treba prepoznati priliku i iskoristiti je.

LINK Apprentice Internship Program je jedinstvena šansa da u praksi upotrebite ono za šta ste se školovali, usavršite se učeći od stručnjaka i steknete radno iskustvo koje će poslodavci primetiti i vrednovati na pravi način. Za samo tri meseca prakse, možete da naučite mnogo korisnih stvari i prokrčite sebi put ka zaposlenju i daljem usavršavanju, jer imate priliku da radite u timu koji se profesionalno bavi poslom za koji ste zainteresovani.

Ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se, čeka vas i mogućnost zaposlenja u kompaniji LINK group.

Oni su prošli LAP program

Vaše kolege dobile su priliku da budu deo našeg tima.

Boris je završio smer Elektronsko poslovanje, ali je poželeo da svoja znanja upotpuni tajnama Internet marketinga; Tijana je, odmah nakon završetka školovanja, želela da znanja primeni u praksi; Mladen je preuzeo tajne iskusnih programera. Ovo su iskustva samo nekih od njih:

Mladen Rakić ITSSvima bih preporučio da se prijave na LAP program!

Dobio sam priliku da znanje stečeno na ITS-u primenim u praksi i da radim na zanimljivim projektima, koristeći najmodernije tehnologije. Praksa se održava u profesionalnom i prijatnom okruženju, u timu profesionalaca koji su uvek raspoloženi da pomognu.

Svima bih preporučio da se prijave na LAP program!

 

Boris Pavlić ITSZaposlio sam se nakon LAP-a

Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektrnosko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa.

Za 3 meseca LAP programa stekao sam neprocenjiva iskustva iz oblasti SEO optimizacije, PPC oglašavanja i, uopšteno, oblasti vezanih za internet marketing. Nakon toga sam dobio i posao LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.

 

Tijana Rustić ITSOduvek sam želela da budem deo ovog tima

Još na prvoj godini studija na ITS-u rodila se želja da budem deo ovog uspešnog tima i šansa za to se ukazala pred kraj školovanja, kada sam dobila priliku da učestvujem u LINK Apprentice Programu, u Centru za razvoj karijere. Učešće u ovom programu mnogo mi je značilo, kako za moj lični razvoj, tako i za primenu svega što sam naučila na ITS-u, a najviše zato što sam po završetku prakse postala deo tima u kome sam bila na obuci.

Otada sam mnogo napredovala i sada sam na poziciji Internacionalnog Coordinatora Centra za razvoj karijere za Srbiju, BiH i Rumuniju.