U želji da svojim studentima omogućimo siguran posao, uspešnu karijeru i uživanje u upotrebi stečenih stručnih veština konstantno ostvarujemo saradnje i partnerstva sa velikim brojem kompanija na domaćem i međunarodnom tržištu.

Centar za razvoj karijere

Uz pomoć Centra za razvoj karijere, čiji je primaran cilj aktivan i predan rad na razvoju i usavršavanju karijera naših studenata, ITS uspešno sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih poslodavaca. Na taj način, svi oni koji su nam, upisavši našu školu, ukazali poverenje imaju mogućnost bržeg i lakšeg pronalaženja idealnog posla i napredovanja u karijeri.

Ne zapošljavamo studente ITS-a samo u drugim kompanijama, već najboljima nudimo i posao u kompaniji LINK group, osnivaču naše škole. To je ujedno i najbolji pokazatelj koliko smo sigurni u obrazovanje koje vam pružamo i u vaše profesionalne sposobnosti. Jer, za sebe želimo samo najbolje. One koji su stekli savremeno znanje koje odmah mogu da primene u praksi.

Takođe, naši studenti imaju detaljan uvid u aktuelna dešavanja na tržištu rada. Prioritetno su obavešteni o novim konkursima u najuspešnijim kompanijama i, na taj način, odlično startno pozicionirani u odnosu na druge kandidate.
Broj kompanija sa kojima škola sarađuje raste iz dana u dan. Takođe, i broj zadovoljnih i uspešnih studenata raste. Pogledajte listu kompanija sa kojima je ITS potpisao protokol o saradnji i koje danas zapošljavaju naše studente:

Telenor logo
jti
Olaf&MCAter
mozzart
Societe general
KK crvena zvezda
delta generali
LINKgroup
fly fly travel
Prelovac