Alumni dan je posvećen diplomcima ITS-a sa ciljem održavanja kontakta sa svojom Školom, ali i produbljivanja kontakata sa kolegama diplomcima i sticanja novih profesionalnih i ličnih poznanstava.

Alumni dan se tradicionalno održava 24. maja svake godine, na dan Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije. Radujemo se činjenici da ćemo tog dana imati priliku da Vas ponovo vidimo u ambijentu našeg kampusa i da sa Vama provedemo vreme u kreativnoj razmeni ideja i iskustava.

Na ovaj dan, diplomci imaju priliku da se, na kratko, podsete atmosfere koja ih je pratila tokom studiranja na ITS-u, ali i da kroz radionice i stručna predavanja drugih diplomaca ITS-a, steknu nove veštine i unaprede svoja znanja. Takođe, tokom Alumni dana imaćete priliku da se oprobate i u sportskim aktivnostima u organizaciji Vaše Škole.

Najave predavanja

predavanja1

Radionice

Radionice alumni ITS

Sportske aktivnosti

turnir1

Ukoliko smatrate da ste tokom svoje profesionalne karijere stekli znanja i veštine koja bi mogla biti interesantna i korisna za druge Vaše kolege sa ITS-a, a želite da ih tokom Alumni dana podelite sa njima, javite nam se na studentska.sluzba@its.edu.rs.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/2096-777.