Svaki uspeh, bez obzira na to o kojoj oblasti je reč, vredan je pažnje i divljenja, jer pokazuje vašu posvećenost, vaš trud i talenat. Zato vas ohrabrujemo da podelite svoje uspehe sa nama kako bismo zajedno slavili vaša dostignuća i promovisali vrednosti naše obrazovne institucije.

Pošaljite nam informaciju o bilo kojem dostignuću za koje smatrate da je značajno za vaše stvaralaštvo i mi ćemo se potruditi da je objavimo na sajtu ITS-a i podelimo na našim profilima na društvenim mrežama. Svoj uspeh možete podeliti sa nama čak i nakon što završite studije, jer se ITS raduje svakom vašem uspehu.

Da bismo podelili vaše priče na našim sajtovima i društvenim mrežama, molimo vas da nam dostavite kratku vest o svom uspehu, kao i prateću fotografiju (ako je dostupna). Time ćete inspirisati i motivisati svoje kolege, a ujedno ćete istaći važnost svog doprinosa kako akademskom svetu, tako i industriji informacionih tehnologija.

Neka se čuje i vidi vaš uspeh.

Sve što je potrebno jeste da popunite formu na dnu stranice, pošaljete nam relevantne informacije, kao i nekoliko fotografija. Mi ćemo uraditi ostalo.

Podelite sa svima svoju uspešnu priču.

POPUNITE UPITNIK »