U toku studija na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS studenti imaju na raspolaganju mnogo mogućnosti koje im značajno unapređuju kvalitet učenja, sticanje znanja i veština pogodnih za najtraženije poslove današnjice.

LiveStreamJoš jedna posebna pogodnost za studente ITS-a, koja je uvedena od ove studijske godine, jeste mogućnost da nastavu na ITS-u prate i preko interneta, putem Live streama. Live streamu predavanja studenti pristupaju preko platforme za softverski podržano učenje i odeljka Live Class, u kome se nalaze linkovi sa predavanjima za naredni period i njihovi termini.

Sigurni smo da će ovaj dodatni resurs značajno doprineti kvalitetu učenja na ITS-u i proces savladavanja gradiva učiniti još efektivnijim, ponajviše zahvaljujući tome što će od sada sva predavanja ostajati sačuvana u video arhivi, pa će studenti moći ponovo da ih pogledaju u svakom trenutku.

Video arhiva

Kako bismo studentima ITS-a dodatno olakšali učenje, omogućili smo da predavanja mogu da pregledaju nakon emitovanja Live streama, putem snimka u Video arhivi. Studenti ITS-a opciji Video arhiva mogu pristupiti putem platforme za softverski podržano učenje, u okviru menija Podrška učenju.

videoarhivaphoto

Arhivi održanih predavanja studenti mogu pristupiti i preko samog kursa. Snalaženje u arhivi je veoma jednostavno i prilagođeno potrebama studenata. Na pregledu modula za kurs, postoji i link Arhiva, gde mogu pregledati snimke svih predavanja za taj kurs.

Ovo je samo još jedna pogodnost, koju ITS omogućava svojim studentima. Svakodnevno se trudimo da unapređujemo kvalitet školovanja na ITS-u i smatramo da na taj način studentima obezbeđujemo siguran put do uspešne IT karijere.