NE PROPUSTITE ŠANSU DA UPIŠETE NAJTRAŽENIJE STUDIJE DANAŠNJICE!

Obezbedite svoje mesto na vreme! Upis za generaciju 2024/25. je otvoren, a snižene cene važe samo do 31. jula.

Online prijava: Konkurišite ovde 

Studijski program Puna cena Plaćanje u celosti (do 31. jula) Na 12 rata (iznos rate) Broj slobodnih mesta
Informacione tehnologije 2.772 2.693 236 180
Digitalna multimedija 2.540 2.438 213 180
Master studije 3.000 2.879 252 32

Informacione tehnologije

Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, PHP, Java i dr.).

Naučite rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera. Od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Informacione tehnologije »

Digitalna multimedija

Pretvorite talenat i kreativnost u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija. Program obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Fotografija, dizajn publikacija, web dizajn, video produkcija, crtanje, obrada zvuka, računarska animacija, 3D modelovanje, specijalni efekti i još mnogo toga.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Digitalna multimedija »

Razvoj softvera

Postani visoko plaćen inženjer za razvoj softvera

Studiranjem na programu Informacione tehnologije – modul Razvoj softvera pripremićete se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera – od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.
Studiranje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.

Saznajte detaljnije o modulu Razvoj softvera »

Nauka o padacima i veštačka inteligencija

Postani traženi inženjer u tehnološkoj revoluciji, ovladaj najaktuelnijim AI znanjima.

Na ovom programu bićete u prilici da naučite da razvijate i primenjujete algoritme mašinskog učenja za prediktivnu analizu i donošenje odluka; primenjujete principe veštačke inteligencije, uključujući neuronske mreže i duboko učenje; primenjujete tehnike vizualizacije podataka kako biste efikasno prezentovali svoje zaključke; etički i odgovorno upotrebljavate podatke u primeni veštačke inteligencije.

Saznajte detaljnije o modulu Nauka o podacima i AI »

Master strukovne studije – Informacione tehnologije

Master studije na ITS-u, sa jedinstvenim programom u našoj zemlji i regionu, pružaju vam znanja iz najznačajnijih IT oblasti: Cloud Computing, Data Science, Big Data, Mobile Development, digitalna forenzika, kriptografija, Data Mining, napredne web tehnologije, obezbeđenje kvaliteta softvera, 3D modelovanje, itd.

Saznajte detaljnije o master strukovnim studijama »

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!
ITS partnerstva

Želite dobar posao i uspešnu karijeru?

Možemo Vam pomoći! Slaćemo Vam korisna uputstva, izveštaje, pozive na besplatne seminare i predavanja, kao i vesti sa ITS-a. Samo unesite svoj e-mail.

STUDENTI O ITS-u

 • „Profesori ITS-a su tu da nesebično prenose svoja znanja”

  Završila sam ITHS, gde sam shvatila da je IT nešto čime želim da se bavim u budućnosti. To je bila potvrda da ću nastaviti sa studijama na ITS-u, što je bilo pravi izbor za mene. U planu mi je da upišem i master studije, a trenutno sam angažovana na projektu u okviru ITS-a i kompanije Comtrade, gde usavršavam svoja praktična znanja. Nemam nijednu zamerku na ITS i zaista sam zadovoljna onim što škola nudi. Dve stvari koje su meni bile najvažnije su kvalitet studijskih programa i saradnja sa profesorima. Profesori su tu da nesebično prenose svoja znanja, a najviše učimo na praktičnim primerima. ITS bih preporučila svim svojim prijateljima.

  Nadica Žarkić
  student
 • „ITS nudi savremeni nastavni program koji usklađuje sa svetskim standardima”

  ITS me je privukao jer nudi praktična znanja u savremenim uslovima studiranja, live stream predavanja i međunarodno priznate sertifikate. Nakon osnovnih studija upisala sam master jer ITS nudi savremeni nastavni program obezbeđujući kvalitet koji usklađuje sa svetskim standardima. Fokus je stavljen na praktično učenje u odličnim tehničkim uslovima. Svim budućim studentima bih preporučila ITS jer se sa ovom diplomom otvaraju vrata ka dobro plaćenom i cenjenom poslu.

  Lidija Stanojlović
  student master studija
 • „ITS svojim studentima nudi maksimum”

  ITS sam upisao po preporuci prijatelja koji je tada bio druga godina. Zahvaljujući njemu bio sam upoznat sa studijama, radom na realnim projektima i sticanjem praktičnih znanja, bez zamaranja nepotrebnom teorijom. Zahvaljujući njegovom iskustvu, bio sam siguran da to nije samo marketinški trik. ITS svojim studentima nudi maksimum, a to su praktična znanja i malo teorije.

  Diplomirao sam u roku, a sada sam na praksi u kompaniji Comtrade, na poziciji junior softver inženjera. ITS je opremljen modernim učionicama, laboratorijama sa računarima koji imaju najnovije programe. Studentima su obezbeđene sve licence za rad u Adobe i Microsoft programima. ITS bih preporučio prijateljima i to svakako već radim.

  Marko Mitrović
  diplomac
 • „Odlučila sam se za ITS jer je IT industrija budućnost”

  Oduvek sam htela da se bavim informacionim tehnologijama, a ITS me je privukao svojim radom i programom na predmetima. Smatram da je to jedina ustanova koja nudi širok opseg mogućnosti za mlade ljude. Odlučila sam se za ITS jer je to budućnost, cela ta informaciona industrija, i smatram da će sve više posla biti u ovoj oblasti.

  ITS ću pamtiti po prijateljima koje sam stekla na studijama, po odnosu profesora prema studentima i celokupnoj organizaciji predmeta i studiranja. Preporučujem ga svojim prijateljima, a neki od njih već studiraju ovde.

  Zorana Popovac
  student master studija
 • „Studije ITS-a su mi pružile priliku da postanem programer”

  Na ITS-u me je privukao celokupan koncept školovanja, jer smatram da nisam dobila priliku samo da učim i naučim, već da teorijsko znanje primenim na praksi koju je ITS obezbedio. Bila sam zadovoljna jer to nije klasično učenje – dobili smo priliku da na razvoju pravih aplikacija vidimo kako bi to izgledalo na budućem poslu. Mislim da je to privilegija jer nemaju svi mogućnost da vide kako bi to izgledalo na pravim projektima.

  Videla sam priliku da postanem programer i zato sam se odlučila da studiram na ITS-u. Studije ću pamtiti po rečima profesora upućenim studentima i po tehnologijama – već prvog dana bila sam oduševljena što radimo na najboljim računarima. Takođe, imala sam mogućnost da se upoznam sa kompanijom Comtrade u okviru programa koji nam omogućuje da vidimo kako oni funkcionišu i rade.

  Anđelija Mihajlović
  student master studija
 • „Posebno bih pohvalio ITS jer se predlozi studenata uvek uvažavaju”

  Želeo sam da svoje obrazovanje usmerim na informacione tehnologije, a ITS je jedini ostavio izbor izučavanja određene grane, a da pritom nije preterano raširio program. Posebno mi je značio program učenja na daljinu. Dostupni su materijali, live stream, video-predavanja, pohađanje seminara online, a na studentu je samo da uči.

  Što se moje karijere tiče, trenutno sam na poziciji koordinatora Projektnog centra u ITS-u, a pored toga se bavim grafičkim dizajnom i web developmentom. Posebno bih pohvalio ITS zbog toga što se predlozi studenata uvek uvažavaju. Odabir visokoškolske ustanove je ozbiljna odluka, ja uvek prepričavam svoja pozitivna iskustva, zbog čega se mnogi odlučuju da upišu ITS.

  Miloš Dobrota
  student master studija